Nicotoy plišasta veverica 27 cm
Nicotoy plišasta veverica 27 cm

Nicotoy plišasta veverica 27 cm

16,99  z vključenim DDV

Primerno za otroke od rojstva naprej.

Opis

Nicotoy plišasta veverica 27 cm

Nicotoy plišasta veverica 27 cm je ljubka in prikupna igrača, ki bo prinesla veselje in zabavo v vsak dom. S svojimi mehkimi materiali in natančnimi detajli bo zagotovo priljubljena med otroki in tudi med ljubitelji plišastih igrač. Svojo dolžino 27 centimetrov ima ravno pravšnjo velikost, da jo otroci lahko objemajo in nosijo s seboj povsod. Njena živahna barva in ljubek izraz na obrazu veverice jo naredita še bolj privlačno.

Izdelana je iz kakovostnih materialov, ki so varni za otroke, zato starši lahko brez skrbi dovolijo svojim malčkom, da se igrajo s to čudovito plišasto igračo. Poleg tega je veverica natančno izdelana, zato je vsak detajl skrbno oblikovan, kar pripomore k njenemu realističnemu videzu.

Plišasta veverica je odlična igrača za spodbujanje otrokove domišljije in kreativnosti. S svojo prisrčno podobo bo otrokom omogočila, da se vživijo v različne igre in zgodbe ter tako razvijajo svoje motorične spretnosti in socialne veščine. Poleg tega bo veverica postala tudi zvesti spremljevalec otroku pri spanju, saj bo nudila občutek varnosti in topline.

Nicotoy plišasta veverica je tako več kot le igrača – je prijatelj, ki bo otrokom prinašal neskončno radost in zabavo ter hkrati spodbujal njihov razvoj in rast.

Velikost: 27 cm

Proizvajalec: Simba, material: poliester


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
Za vzdrževanje igrače je primerno le ročno pranje.
OPOZORILO! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.