Nicotoy plišasta žival z mladičkom

Nicotoy plišasta žival z mladičkom

15,99  z vključenim DDV

Primerno za otroke od rojstva naprej.

Razpoložljivost: Na zalogi Šifra: 5400868021851 Kategorija: Oznake: , , , , , , ,

Opis

Nicotoy plišasta žival z mladičkom

Nicotoy plišasta žival z mladičkom – plišaste živali so očarljiv in nežen prikaz ljubečega materinstva ter so hkrati popolno darilo za vse ljubitelje živali in mehkih igrač. Vsaka od teh plišastih živali prikazuje nežen odnos med mamo in mladičkom, kar dodaja čustveno globino in poseben pomen tej kolekciji.

Plišasta panda z mladičkom: Panda simbolizira nežnost in ljubezen ter je ikonična žival, ki privlači pozornost po vsem svetu. Ta plišasta panda s svojim mladičkom predstavlja vez med materjo in otrokom ter prinaša občutek topline in povezanosti.
Plišasti slon z mladičkom: Slon je znan po svoji moči in modrosti, hkrati pa tudi po nežnosti, ki jo izkazuje svojim mladičkom. Ta plišasti slon s svojim mladičkom je simbol ljubezni in zaščite ter ponuja občutek varnosti in udobja.
Plišasti tiger z mladičkom: Tiger predstavlja moč in eleganco divjine, hkrati pa tudi nežno materinsko ljubezen. Ta plišasti tiger z mladičkom je simbol neustrašnosti in ljubezni ter prinaša energijo in navdih v vsak dom.
Plišasta koala z mladičkom: Koala je znana po svoji nežnosti in prikupnosti, zato ni presenetljivo, da je ta plišasta koala z mladičkom tako priljubljena. To srčkano prikazovanje materinske ljubezni prinaša občutek topline in radosti v vsako sobo.

Vsaka plišasta žival je izdelana z visoko kakovostnimi materiali in natančno pozornostjo do detajlov, kar zagotavlja realističen videz in prijetno izkušnjo dotika. Te plišaste igrače niso le igrače, ampak so tudi simbol ljubezni, topline in povezanosti med družinskimi člani.

Ob naročilu prejmete 1 plišasto žival z mladičkom.

Plišaste živali so na voljo v štirih različicah. Ob naročilu lahko v opombo naročila vpišete željeno različico. V nasprotnem primeru bo izbrana naključno.

Proizvajalec: Simba, material: poliester


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.