Nicotoy plišasti medvedek bel 85 cm

Nicotoy plišasti medvedek bel 85 cm

24,99  z vključenim DDV

Primerno za otroke od rojstva naprej.

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi Šifra: 5400868019186 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Nicotoy plišasti medvedek bel 85 cm

Nicotoy plišasti medvedek bel 85 cm je nežen in očarljiv sopotnik, ki bo očaral srca tako otrok kot tudi tistih, ki iščejo nekaj posebnega. S svojo izjemno mehko in puhasto teksturo ter očarljivo podobo predstavlja popoln dodatek vsaki otroški sobi ali zbirki plišastih igrač.

Z impresivno velikostjo 85 cm ta plišasti medvedek iz linije Nicotoy nudi objem velikosti, ki bo otrokom omogočil občutek varnosti in udobja. Njegova prijazna podoba v beli barvi bo prinesla svežino in nežnost v vsak prostor.

Nicotoy plišasti medvedek je izdelan z visoko kakovostnimi materiali in natančno izdelavo detajlov, kar ga naredi izjemno realističnega in privlačnega za igro in druženje. Z nežnimi očmi in prijaznim nasmehom je ta medvedek pripravljen postati otrokov najboljši prijatelj in zvesti tovariš v vseh igrah in pustolovščinah.

Bel plišasti medvedek je vedno bil simbol nežnosti, čistosti in prijateljstva. Ta Nicotoy medvedek je popolno darilo za različne priložnosti – od rojstnih dni do posebnih trenutkov, ko želite izraziti svojo ljubezen in skrb. Prav tako pa je tudi čudovit dodatek k vsaki otroški sobi, kjer bo prinesel občutek topline in udobja.

Nicotoy plišasti medvedek je več kot le igrača – je pravi sopotnik, ki bo otrokom nudil neskončno zabavo in tolažbo. Z njim lahko ustvarijo nepozabne trenutke veselja, ljubezni in brezskrbnosti, ki bodo še dolgo ostali v njihovem spominu.

Proizvajalec: Simba, material: poliester


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.