Nicotoy plišasti zajček 100 cm

Nicotoy plišasti zajček 100 cm

24,99  z vključenim DDV

Primerno za otroke od rojstva naprej.

Razpoložljivost: Na zalogi Šifra: 5400868022674 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Nicotoy plišasti zajček 100 cm

Nicotoy plišasti zajček 100 cm je očarljiv in nežen plišasti ljubljenček, ki prinaša obilo veselja in topline v vsak dom. S svojo impresivno velikostjo in ljubko podobo ta zajček iz Nicotoy kolekcije postane osrednji del vsake otroške sobe ter nepogrešljiv spremljevalec v vseh otroških pustolovščinah.

Ta velik plišasti zajček je izdelan z izjemno pozornostjo do detajlov, kar zagotavlja realističen videz in omogoča otrokom, da se še bolj poglobijo v svoje igre ter raziskujejo domišljijske svetove. Mehka in nežna tekstura pliša ponuja prijetno izkušnjo dotika, medtem ko prikupen izraz na obrazu zajčka prinaša občutek topline in prijateljstva.

Z impresivno velikostjo 100 cm je ta plišasti zajček idealen za velike objeme in crkljanje. Nežna in prijazna narava tega zajčka ga naredi za idealnega prijatelja za vse generacije, otroci pa bodo v njem našli zvestega sopotnika za vse svoje dogodivščine in igre.

Nicotoy plišasti zajček je popolno darilo za ljubitelje živali in ljubitelje plišastih igrač. Je tudi odlična izbira za otroke, ki si želijo imeti svojega velikega mehkega prijatelja, s katerim se lahko igrajo, se crkljajo in raziskujejo svet domišljije.

Velikost: 100 cm

Proizvajalec: Simba, material: poliester


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.