Otroška igrača parna lokomotiva 3068

Otroška igrača parna lokomotiva 3068
igrače lokomotiva

Otroška igrača parna lokomotiva 3068

0 out of 5

12,99  z vključenim DDV

Starost : 3 +

Razpoložljivost: Na zalogi Šifra: 1818910767345 Kategorija: Oznaki: ,

Opis

Otroška igrača parna lokomotiva

Predstavljena lokomotiva je igrača, ki jo bodo vsi povezali s prijetnimi spomini na topel dopustniški čas. Všeč bo vsem otrokom – tako majhnim kot nekoliko večjim, pa tudi njihovim očetom.

Lokomotiva izstopa od ostalih s čudovitim dizajnom, dodelanim do najmanjših podrobnosti. Njena struktura je izdelana iz trpežnega materiala, odpornega na pogosto uporabo, plastike. Barva lokomotive je kombinacija intenzivno rdeče s kontrastnimi elementi v črni, srebrni in sijoči zlati barvi. Rdeča kabina na zadnji strani igrače ima odprta okna, ki omogočajo, da vanjo položite figure, ki jih je izbral otrok. Igrača je okrašena z napisom “Rocky Mountain Express”. Videz modela navdihujejo stari vlaki, ki so v starih časih vozili po tirih, kar zagotovo ne bo razveselilo le otrok, temveč tudi njihove starše.

Igralna lokomotiva se premika na plastičnih, vrtljivih kolesih.  Tri kolesa, ki se nahajajo na stranskih delih igrače, so okrasni elementi – lokomotiva na njih ne počiva, medtem ko se bat, s katerim so povezani, učinkovito premika, medtem ko se valjčni voziček vozi. Velika prednost igrače je, da v njeni konstrukciji ostanejo najpomembnejši, značilni elementi, kot so bati ali dimnik, pa tudi zvoki, ki spremljajo igro. Igranje z njegovo uporabo bo pozitivno vplivalo na razvoj otrokovih sposobnosti logičnega mišljenja in koordinacije oči-roke, hkrati pa bo spodbudilo njegov sluh.

Lokomotiva je igrača, ki vas bo spodbudila k igranju s svojimi najdražjimi. Skupaj preživeti čas, bo zanimiv in prijeten za vsakega udeleženca, ne glede na starost. Prepričani smo, da ta neverjetna igrača nikoli ne bo šla iz mode!

Lokomotivo poganjajo 3 “AA” 1,5V baterije, ki so nameščene v spodnjem delu igrače. Po uporabi stikala za vklop / izklop lokomotiva gre v različne smeri, ki jo spremljajo neverjetno resnični zvoki in bela luč, ki osvetljuje cesto. Lokomotiva se ob trku na katero koli oviro nežno odbije od nje in nato zavije v drugo smer, ne da bi zabavo ustavila.

Predstavljena lokomotiva je zapakirana v svetlo, estetsko škatlo s stekleno vitrino v obliki lokomotive. Verjamemo, da je to odlična ideja za darilo za otroka, ki rad teče in igra igrače. Poleg tega je proizvodnja lokomotive v skladu z veljavnim standardom EN 71, kar zagotavlja varnost, ki izhaja iz uporabe. Ta model je namenjen vsem otrokom, starejšim od treh let.

Mere lokomotive:

– 28 cm x 8,5 cm x 16,5 cm.

Velikost paketa:

– 30,5 cm x 26,5 cm x 10,5 cm.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

Igrače

 

 

 

You've just added this product to the cart: