Otroška igrača sadje za rezanje 4450

Otroška igrača sadje za rezanje 4450

Otroška igrača sadje za rezanje 4450

6,99  z vključenim DDV

Starost : 3+

Razpoložljivost: Na zalogi Šifra: 5907625582889 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Otroška igrača sadje za rezanje 4450


Rezanje hrane je zdaj dejavnost, ki jo lahko počnejo tudi malčki. Pomoč v kuhinji je ena izmed najljubših malih dejavnosti bodoče gospodinje. Velik komplet, poln pisanih elementov, bo razveselil vsakega malega kuhinjskega pomočnika.

Igrača je odličen komplet za otroka, ki sanja, da bi sam pripravil jedi. Set je sestavljen iz velikega števila elementov, ki zagotavljajo odlično zabavo, med katero lahko med drugim ustvarite sadne solate. Igra z uporabo predstavljenega kompleta bo razvila otrokove motorične sposobnosti in pozitivno vplivala na njegovo logično razmišljanje in ustvarjalnost.

Komplet vključuje:

– ananas
– kivi
– Jagoda
– lubenica
– banana, avokado
– rezalna deska
– nož
– škatla

Komplet iz več kosov bo odličen predmet igre vlog, ki malčkom pomaga pri pridobivanju medosebnih veščin. Vsak malček se lahko vživi v kuharico, prodajalca in kupca, kar mu bo zagotovo prineslo veliko zabave. Še več, če dovolite, da se vaš otrok igra pri pripravi jedi, bodo bolj samostojni in drznejši pri sprejemanju novih izzivov, ki se bodo pojavili pred njimi.

Komplet je namenjen vsem otrokom, starejšim od 3 let. Vsi elementi so izdelani iz certificiranega, varnega materiala najvišje kakovosti. Zasnova posameznih delov je prilagojena starosti otrok, zaradi česar so lahki in priročni.

Velikost paketa: 22 cm x 20 cm x 6 cm

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

Igrače

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Otroška igrača sadje za rezanje 4450”

You've just added this product to the cart: