Otroška igrača Tetris - roza eigrace

Otroška igrača Tetris – roza

3,99  z vključenim DDV

Razpoložljivost: Na zalogi Šifra: 5905884457931 Kategoriji: , Oznake: , , , , , ,

Opis

Otroška igrača Tetris – roza

Otroška igrača Tetris – roza – predstavljena elektronska igra je oblikovana kot mobilni telefon. Belo ohišje z roza poudarki se odlično ujema z bleščečim potiskom na sprednji strani izdelka. Okoli zaslona so ikone, ki spominjajo na tiste, ki jih otrok pozna s telefonov svojih staršev – galerija, SMS, kamera ali glasbeni predvajalnik. To omogoča otroku, da se počuti, kot da ima svoj mobilni telefon. Spodaj so rumeni gumbi za funkcije igre. Z njimi lahko igro vklopimo in izklopimo, ponastavimo igračo ali vklopimo melodijo. Drugi gumbi se uporabljajo za navigacijo skozi izbrano igro. Žepna različica igrače ponuja veliko različnih iger, vključno s Tetrisom, kačo in tanki, kar bo otroku popestrilo čas na avtobusu ali med odmorom v šoli.

Dve klasični igri:

Igra Bricks Game ali Tetris je ena najbolj znanih miselnih iger. Sestavljajo jo liki različnih oblik, ki jih je treba obračati, da se na plošči razporedijo kvadrati tako, da zapolnijo celotno vrstico. Dokončana vrstica izgine, kar ustvari prostor za druge elemente – dokler zaslon ni prazen. Med igro lahko otrok preveri, kateri lik bo naslednji, kar mu omogoča, da analitično premisli o svoji naslednji potezi. Z vsako izbrisano vrstico se hitrost igre poveča in elementi hitreje padajo.

Igra Kača je znana vsem s klasičnih mobilnih telefonov. Sestavlja jo nadzorovanje kače in zbiranje hrane, pri čemer se je treba paziti, da kača ne zadane svojega repa ali sten plošče. Z vsakim kosom hrane, ki ga poje, se kačin rep podaljša, kar zvišuje težavnost igre. Kača, ki jo nadzoruje otrok, lahko odlaga jajca, ki predstavljajo dodatne ovire.

Igrača ima CE certifikat, kar pomeni, da je varna za otroke – po priporočilih proizvajalca je primerna za otroke od petega leta starosti naprej.

Za nemoteno uporabo igrače je potrebno vstaviti tri “AAA” 1.5 V baterije, ki niso priložene izdelku.

V naši ponudbi najdete ta izdelek v drugih barvah – zeleno, rumeno in modro.

Dimenzije izdelka:

  • 14,5 cm x 7,5 cm

Velikost paketa:

  • 22 cm x 13,5 cm

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.