Otroška puška AK 47 - vodni naboji
Otroška puška AK 47 Kalašnikov

Otroška puška AK 47 – vodni naboji

59,99  z vključenim DDV

Primerno za starost : 8 + let

Opis

Otroška puška AK 47 – vodni naboji

Otroška puška AK 47 – vodni naboji –  streljanje z vodnimi (gel) naboji, na baterijski pogon. Dva načina streljanja: enojni in rafalni streli. Domet strela nad 20 metrov. Priporočljiva je uporaba zaščite za oči. Pred začetkom igre je treba otroku razložiti, da je nemogoče streljati in celo ciljati na ljudi in živali. Prav tako je treba vedno preveriti, ali bodo živa bitja padla pod “ogenj”, in poskusite izbrati zapuščena mesta za streljanje. Napeto orožje je treba držati v varni smeri, in če je igre konec, je treba orožje pred shranjevanjem izprazniti.

Lastnosti modela: puška AK47 Kalašnikov polne velikosti strelja varne hidrogelne krogle (kroglice) 7-8 mm. Izdelana je iz visokokakovostne plastike in ustvarja učinek prave, polnopravne strojnice. Opremljen s posebnim vzmetno-batnim mehanizmom, ki vam omogoča streljanje nabojev na precejšnji razdalji, tako posamezne strele kot rafale. Opremljen z varovalko (kot prava strojnica), ki preprečuje spontano streljanje!

Značilnosti:

– dolžina: 87 cm
– višina: 26 cm
– material: plastika
– starost: 8+

Vključeno: puška AK-47 X999-1B snemljiv nabojnik, baterija, polnilec, zaščitna očala, 4 vreče (800 kosov) s suhimi naboji, plastična steklenica za vodo.

NAVODILA ZA UPORABO – AK47 puška na vodne izstrelke

Uvoznik v EU:

Aztek, d.o.o., Medvode


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

Otroška puška AK 47 KalašnikovOPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Ločeno zbiranje odpadnih baterij, akumulatorjev in baterijskih sklopov!
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. OPOZORILO! Ne merite v oči ali obraz, da se izognite telesnim poškodbam. Ta izdelek lahko osebe zamenjajo za pravo strelno orožje. Spreminjanje kakršnih koli oznak in barv, da bi izdelek izgledal bolj realistično, je lahko kaznivo dejanje. Kaznivo dejanje je lahko tudi razkazovanje izdelka v javnosti. OPOZORILO! Vodni metki niso primerni za zaužitje. Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.