Otroški poganjalec kolo Galaxy eigrace

Otroški poganjalec kolo Galaxy

89,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 2+

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 6975531565424 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

Otroški poganjalec kolo Galaxy

Otroški poganjalec kolo Galaxy – poganjalček Galaxy je lahek in vzdržljiv otroški poganjalček, zasnovan z mislijo na udobje, varnost in zabavo vašega malčka. Z okvirjem iz aluminija je ta poganjalček lahek, kar olajša manevriranje in prenašanje. Pri le 3,7 kg je idealen za aktivne družine, ki se radi odpravljajo na sprehode ali potepanja.

S 12-palčnimi kolesi, opremljenimi z napihljivimi gumami, se poganjalček brez težav spopada z različnimi tereni, tako da vašemu otroku omogoča gladko vožnjo in stabilnost. Gumirani ročaji zagotavljajo dober oprijem in udoben občutek med vožnjo, hkrati pa dodajajo tudi dodaten oprijem, ki je še posebej pomemben za mlade voznike.

Sedež poganjalčka je obložen s mehkim materialom, ki je prijeten na otip in omogoča udobno sedenje. Imitacija usnja doda eleganten in sodoben videz, hkrati pa je tudi enostaven za čiščenje. Nastavljiva višina sedeža omogoča prilagodljivost glede na rast otroka, saj se lahko višina sedeža prilagodi med 35 cm in 43 cm.

Poganjalček Galaxy odlikuje tudi moderen okvir, ki ga odlikujejo elegantne linije in premišljena zasnova. S svojim privlačnim dizajnom bo zagotovo pritegnil pozornost tako otrok kot tudi staršev.

Z navedenimi specifikacijami je poganjalček Galaxy popolna izbira za vašega malčka, ki bo zagotovil varno in zabavno vožnjo ter spodbujal razvoj ravnotežja in motoričnih spretnosti.

Galaxy poganjalček – značilnosti:

 • Teža 3,7 kg
 • Okvir iz aluminija
 • 12 ” kolesa
 • Napihljive gume
 • Gumirani ročaji
 • Mehak sedež, imitacija usnja
 • Nastavljiva višina sedeža
 • Moderen okvir Galaxy
 • Dolžina poganjalčka 89cm
 • Višina krmila 57 cm
 • Sedež min 35 cm, max 43 cm

Primerno za starost: 2+

Proizvajalec: ROYALBABY
Uvoznik: Aztek


Podjetje Royal Baby je specializirano za izdelavo otroških koles in pripomočkov za kolesarjenje. Njihova misija je zagotoviti kakovostna, varna in zabavna kolesa za otroke vseh starosti. S poudarkom na barvnem dizajnu, vzdržljivosti in inovativnih funkcijah želijo spodbuditi otroško radovednost, aktivnost in zdrav življenjski slog.

Njihova vizija je postati vodilno podjetje na področju otroških koles, ki združuje kakovost, varnost in zabavo. Royal Baby si prizadeva ustvarjati izdelke, ki presegajo pričakovanja svojih strank in spodbujajo ljubezen do kolesarjenja pri otrocih po vsem svetu. S stalnim razvojem in inovacijami želijo postavljati nove standarde v industriji otroških koles in tako prispevati k srečnemu in zdravemu otroštvu.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.