Otroško kolo 16 col Spaceport TKZ oranžen
Otroško kolo 16 col Spaceport TKZ oranžen

Otroško kolo 16 col Spaceport TKZ oranžen

209,99  z vključenim DDV

 

Razpoložljivost: Ni na zalogi Šifra: 6973449209959 Kategoriji: , Oznake: , , , ,

Opis

Otroško kolo 16 col Spaceport TKZ oranžen

Otroško kolo 16 col Spaceport TKZ oranžen  je izdelek, ki združuje  kakovost, varnost in udobje, ustvarjen posebej za mlade avanturiste, ki obožujejo kolesarjenje. S svojim futurističnim dizajnom in praktičnimi funkcijami omogoča otrokom, da se podajo na nepozabne vožnje po poteh in ulicah ter odkrivajo svet na zabaven in varen način.

Okvir iz aluminija-magnezija zagotavlja optimalno razmerje med trdnostjo in lahkotnostjo, kar omogoča otrokom udobno vožnjo in enostavno obvladovanje kolesa. S 16-colskimi kolesi in nastavljivo višino sedeža ter krmila se kolo prilagodi rasti otroka, kar zagotavlja udobje in ergonomičnost med vožnjo. Minimalna višina sedeža od tal do vrha je 46 cm, maksimalna višina pa 56 cm, kar omogoča prilagodljivost glede na otrokovo rast in udobje med vožnjo.

Zvonec na kolesu zagotavlja dodatno varnost in omogoča otrokom, da opozorijo na svojo prisotnost med vožnjo. Kolo je v oranžni barvi, ki bo pritegnila pozornost mladih kolesarjev in jim omogočila, da se izrazijo s svojim edinstvenim slogom.

Za varno ustavljanje je kolo opremljeno z zadnjimi disk zavorami in prednjo bobnasto zavoro, ki zagotavljajo učinkovito zaviranje in nadzor nad vožnjo v različnih pogojih. S težo 8,5 kg je kolo enostavno za obvladovanje in premikanje, kar olajša otrokom vožnjo po različnih terenih.

V pakiranju je kolo že 85 % sestavljeno, kar olajša postopek sestavljanja. Potrebno je le pritrditi krmilo, sedež, padala in pomožna koleščka, za kar je priloženo tudi orodje. S tem otrokom omogočamo hitro pripravo na vožnjo in brezskrbno uživanje v kolesarjenju že v nekaj minutah po izvleku iz embalaže.

Otroško kolo Spaceport 16 col – zelen je odlična izbira za otroke, ki si želijo odkrivati svet na dveh kolesih, pri tem pa uživati v udobju, varnosti in zabavi, ki jo prinaša kolesarjenje. Royal Baby ponuja kolo, ki bo spremljalo otroka na njihovih najljubših pustolovščinah in jih spodbujalo k aktivnemu življenjskemu slogu.

Spaceport TKZ lastnosti:

  • Okvir iz aluminija-magnezija
  • 16′ col kolesa
  • Nastavljiva višina sedeža in krmila
  • Minimalna višina od tal do vrha sedeža 46 cm , maksimalna višina 56 cm
  • Zvonec
  • Barva kolesa : oranžna
  • Zadnje disk zavore, prednja bobnasta zavora
  • Teža : 8,5kg
  • Teža z pomožnimi koleščki : 9,4 kg

Proizvajalec: ROYALBABY
Uvoznik: Aztek


Podjetje Royal Baby je specializirano za izdelavo otroških koles in pripomočkov za kolesarjenje. Njihova misija je zagotoviti kakovostna, varna in zabavna kolesa za otroke vseh starosti. S poudarkom na barvnem dizajnu, vzdržljivosti in inovativnih funkcijah želijo spodbuditi otroško radovednost, aktivnost in zdrav življenjski slog.

Njihova vizija je postati vodilno podjetje na področju otroških koles, ki združuje kakovost, varnost in zabavo. Royal Baby si prizadeva ustvarjati izdelke, ki presegajo pričakovanja svojih strank in spodbujajo ljubezen do kolesarjenja pri otrocih po vsem svetu. S stalnim razvojem in inovacijami želijo postavljati nove standarde v industriji otroških koles in tako prispevati k srečnemu in zdravemu otroštvu.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.