Otroško kolo GALAXY FLEET 14 col – roza eigrace

Otroško kolo GALAXY FLEET 14 col – roza

199,99  z vključenim DDV

 

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 6973449203599 Kategoriji: , Oznake: , , , ,

Opis

Otroško kolo GALAXY FLEET 14 col – roza

Otroško kolo GALAXY FLEET 14 col – roza je prava zvezda med otroškimi kolesi, zasnovana po vzoru znanstvenofantastičnih vesoljskih plovil Mecha. Njegova gladka in poenostavljena oblika ter živahne barve privlačijo otroško domišljijo in jim omogočajo, da se podajo na izjemne pustolovščine na kolesih. Ta kolesarski kos presega običajne meje, saj se zgleduje po hitrosti in aerodinamičnosti športnih avtomobilov.

Galaxy Fleet

Okvir kolesa je izdelan iz kakovostne Mg-aluminijeve zlitine, kar zagotavlja trpežnost in lahkotnost ter omogoča otrokom, da se počutijo kot pravi junaki svojega vesoljskega plovila. Vilice iz železa dodajo dodatno stabilnost in vzdržljivost, kar omogoča varno in udobno vožnjo po različnih terenih.

Z 14-colskimi kolesi, opremljenimi s širokimi pnevmatikami, otroci premagujejo vsako oviro s stilom. Zatesnjeni ležaji zagotavljajo gladko in tiho vožnjo, medtem ko zanesljive disk zavore omogočajo hitro in učinkovito ustavljanje.

Otroci bodo navdušeni nad dodatki, kot je kolesno platišče v slogu športnega avtomobila, ki dodaja občutek hitrosti in futuristične aerodinamičnosti. Prilagodljiva višina krmila in sedeža omogoča, da se kolo prilagodi rasti otroka, medtem ko zvonec dodaja dodatno stopnjo varnosti in zabave.

S primerno starostjo od 5 let naprej je to kolo idealno za otroke, ki želijo odkrivati svet na dveh kolesih. Kolo je v roza barvi, ki bo zagotovo pritegnila pozornost mladih kolesarjev.

Teža kolesa, ki znaša 8,3 kg, omogoča otrokom enostavno obvladovanje in vožnjo. Poleg tega je kolo enostavno sestaviti, saj je 85 % že sestavljenega, ostalo pa je potrebno pritrditi le krmilo, sedež, padala in pomožna koleščka. Orodje za sestavo je priloženo, kar olajša in pospeši postopek sestavljanja. Royal Baby kolesa otrokom prinašajo ne le zabavo, temveč tudi varnost, udobje in razvoj kolesarskih spretnosti.

 • Okvir Mg-aluminijeve zlitine, vilice železo
 • 14′ col kolesa
 • zatesnjeni ležaji
 • zanesljive disk zavore
 • široke pnevmatike
 • Zvonec
 • Primerno za starost: 5+
 • Barva kolesa : roza
 • nastavljiva višina krmila
 • višina sedeža od 45 do 55 cm
 • teža kolesa: 8,3 kg

Sestava :

 

Pakiranje kolesa:

Otroška kolesa Royal Baby so v embalaži 85 % sestavljena. Pritrditi je potrebno samo krmilo,sedež,padala in pomožna koleščka. Orodje za sestavo kolesa je priloženo.

Proizvajalec:

ROYALBABY

Uvoznik:

Aztek


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.