Otroško orodje v kovčku Bowa 8028B
Otroško orodje
orodje igrača

Otroško orodje v kovčku Bowa 8028B

29,99  z vključenim DDV

Starost : 3+

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 699123415077 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

Otroško orodje v kovčku Bowa 8028B

Otroško orodje v kovčku Bowa 8028B je popolna delavnica za mlade nadobudne mojstre, starih 3 leta in več. Ta dobro opremljen set vsebuje vse, kar otrok potrebuje za ustvarjanje in raziskovanje sveta orodja. S svedrom, žago in različnimi pripomočki je ta delavnica kot nalašč za spodbujanje otrokove domišljije in ročnih spretnosti.

V kompletu je kar 78 elementov, ki so zasnovani tako, da spominjajo na pravo orodje, kar omogoča otrokom, da se počutijo kot pravi mojstri. Vrtalnik/vijačnik je posebej zanimiv, saj oddaja realistične zvoke pri vijačenju in odvijanju. Poleg tega ima dve zamenljivi konici, kar povečuje možnosti za različne projekte in naloge.

Vsako orodje je enostavno razporediti na priloženo praktično stojalo, kar otrokom omogoča organiziranje delavnice po lastnih željah. S tem se spodbuja tudi red in skrb za svoje orodje.

Ko končajo z igro, lahko vse elemente enostavno shranijo v velik kovček za orodje, ki je opremljen s priročnim ročajem za prenašanje.

Igračo napajajo 2 x AA baterije (niso priložene).

Dimenzije orodja:

– kovček cca 45 x 34 x 16 cm,
– stojalo za orodje cca 67,5 x 81,5 x 36,5 cm,
– vijačnik z zamenljivo konico cca 16 x 15 x 5 cm
– žaga cca 14 x 13 x 4 cm

Vključeno:

– kovček za orodje,
– stojalo za orodje,
– Akumulatorski vrtalnik,
– motorna žaga,
– kladivo,
– križni izvijač,
– nasadni ključ,
– nastavljiv ključ,
– 2 x kosa lesa,
– posoda za olje,
– vijaki,
– prekrivke,
– 2  matici,
– 2 škatli,
– dekorativne nalepke,

Otroško orodje v kovčku je odličen način za spodbujanje otrokove kreativnosti, razvoja ročnih spretnosti in učenja o orodjih. Poleg tega je odličen način za kakovostno preživljanje časa in zabavo tako doma kot na prostem. S tem setom bo vsak otrok postal pravi mali mojster svoje domišljijske delavnice.