Pajek na daljinsko vodenje 6945

Pajek na daljinsko vodenje 6945

Pajek na daljinsko vodenje 6945

19,99  z vključenim DDV

Razpoložljivost: Na zalogi Šifra: 6945 Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Pajek na daljinsko vodenje

Ogromni, hitro premikajoči se pajki lahko razveselijo vsakogar – tudi odrasle! V naši ponudbi je oranžna črna tarantula, ki bo zagotovo odlična igrača za vso družino. Hišnega ljubljenčka na daljinsko upravljanje lahko uporabljate na več načinov – omogočil bo zabavo, bo pa tudi odlična zamenjava za otroka, ki sanja o svojem prvotnem terariju. Zaradi velikosti in videza je pajek zelo realen! Oranžne in črne barve ter velike dimenzije igrače v kombinaciji z žarečimi očmi in gibljivimi nogami bodo poskrbele, da bo otrokova najljubša igrača.

Črni daljinski upravljalnik ima v svoji zasnovi dva rdeča gumba. Je infrardeče nadzorovan, v zadnjem delu ima senzor. Gumb na levi strani povzroči, da se tarantula premakne naprej. Gumb na drugi strani povzroči, da se pajek obrne v desno.

Dimenzije :

– pajek: 22 cm x 24 cm x 10 cm
– daljinski upravljalnik: 10 cm x 7 cm.

Velikost paketa:

36 cm x 9 cm x 25 cm

Igračo napaja šest AAA 1,5V baterij (3 kosi daljinskega upravljalnika, 3 kosi za pajka), ki niso v kompletu. Namenjen je otrokom, starejšim od 8 let. Igrača ima CE certifikat in ustreza standardu EN 71. Pakirana je v kartonsko škatlo s prozornim oknom, zaradi česar je darilo za otroka.

 

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

Igrače

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Pajek na daljinsko vodenje 6945”

You've just added this product to the cart: