Pametni robot Wise Star eigrace

Pametni robot Wise Star

30,99  z vključenim DDV

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 5905884458884 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Pametni robot Wise Star

Pametni robot Wise Star je vesoljski robot na baterije, ki hodi, pleše, poje, govori in uči angleščino. Robota upravlja priloženi infrardeči daljinski upravljalnik, odziva pa se tudi na otrokove geste. Robot ima zvočnike, skrite ob straneh glave, luči LED v očeh in sprejemnik senzoričnih gest, ki se nahaja v osrednjem delu robota.

Komplet vključuje:
– robota,
– ščitnik,
– vesoljsko orožje z nabojem,
– večnamenski daljinski upravljalnik,
– navodila za uporabo.

Robot govori in poje v angleščini. Ob vklopu ali izklopu igrače ter po 30 in 90 sekundah, ko malček igrače ne uporablja in je ta vklopljena, robot spregovori eno od več besedil, prevedenih v zvok:

V tem primeru se lahko glasi:
– živjo, sem tvoj dober prijatelj, lahko pojem, plešem in govorim angleško
– ne pozabi se naslednjič igrati z mano,
– kje si, moj prijatelj? Tako osamljen sem,
– rad bi si malo odpočil.

Robot je zelo inteligentna igrača. Ko so baterije tik pred iztrošenjem, vas o tem obvesti z besedami: Pozor: raven baterije je nizka ali nimam moči, Gospodar, pridi in mi pomagaj z dodajanjem energije.

Igrača ima pet stopenj glasnosti, ki jih lahko spreminjate s pritiskom na ustrezen gumb na daljinskem upravljalniku. Ko je izbrana najvišja raven glasnosti, se ob naslednjem pritisku na gumb prikaže sporočilo, da je bila najvišja raven že izbrana – enako deluje tudi pri zmanjševanju glasnosti. Robot hodi naprej in nazaj, se obrača v desno in levo, to lahko stori z dvigovanjem nog, in drsi po površini, na kateri je postavljen. Vsako gibanje robota spremlja glasovno sporočilo, ki pove, kaj robot počne. Igrača pleše na veselo pesmico, ki malčka spodbuja, da se igra skupaj z njo. Tudi pri petju aktivira otroka in ga pozove k aplavzu ali petju skupaj z njim.

Če izberete možnost učenja angleškega jezika, se vesoljska igrača nauči osnovnih fraz, kot so hello, nice to meet you ali thank you, ter imen sadja: strawberry, peach, coconut, kar pomeni jagoda, breskev in kokos, ter imen vozil: bicycle, car, kar pomeni kolo in avto, in še nekaj drugih. Pomembno je, da ima igrača robot funkcijo DEMO, med katero sam razloži svojemu malemu lastniku, kakšne možnosti skriva in kako naj zanj skrbi.

Igračo napajajo 3 1,5 V baterije AA, daljinski upravljalnik pa se napaja z dvema baterijama. Veseli robot je izdelan iz robustnega plastičnega materiala, ki je odgovoren za njegovo dolgo življenjsko dobo.

Dimenzije sestavnih delov igrače:
– Robot: 27 cm x 20 cm x 10 cm,
– orožje: 11 cm x 7 cm x 3,5 cm,
– ščit: 12 cm x 7,5 cm x 3 cm,
– daljinski upravljalnik: 15 cm x 8,5 cm x 3,5 cm.

Dimenzije embalaže:
– Velikost embalaže: 33 cm x 13 cm x 30 cm.

Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.