Pastelne žogice za šotor - 100 kos eigrace

Pastelne žogice za šotor – 100 kos

15,99  z vključenim DDV

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi Šifra: 5905679073551 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Pastelne žogice za šotor – 100 kos

Pastelne žogice za šotor – 100 kos – popoln set 100 plastičnih žogic za igro, ki so idealne za uporabo v bazenu, igralnem kotičku ali otroškem šotoru. Te žogice bodo vsakemu malčku pričarale obilo zabave in vznemirjenja ter bodo klasično sobo spremenile v sanjsko igralnico.

Žogice v tem kompletu so estetsko privlačne in prijetne za oko. Igranje z njimi ne bo samo prineslo veselja vašemu otroku, temveč bo tudi pozitivno vplivalo na njegov razvoj. Aktivnosti z žogicami bodo izboljšale otrokovo prijemanje in moč v rokah, medtem ko bodo zanimive barve spodbudile čut za vid in domišljijo.

Lastnosti:

  • Visokokakovosten material: Žogice so izdelane iz certificiranega, varnega materiala, kar zagotavlja dolgotrajno uporabo in varnost med igro.
  • Pastelne barve: Žogice so v nežnih, pastelnih odtenkih, ki so estetsko prijetni in pomirjujoči, hkrati pa spodbujajo otrokov vizualni razvoj.
  • Večnamenska uporaba: Idealne so za uporabo v različnih okoljih, kot so otroški bazeni, igrali kotički, šotori ali celo v kopalnici.
  • Razvojne koristi: Igranje z žogicami krepi otrokove motorične sposobnosti, izboljšuje koordinacijo roka-oči in spodbuja kreativno igro.

Dimenzije izdelka:

  • Paket: 30 cm x 55 cm

Primernost in varnost:

  • Primerne za otroke starejše od 1 leta.
  • Izdelek je v skladu s standardom EN71, kar zagotavlja varnost in kakovost.
  • Plastične žogice so izdelane iz certificiranega materiala, ki je varen za otroke.

Ta set 100 plastičnih žogic v pastelnih barvah je popolna izbira za starše, ki želijo svojemu otroku omogočiti zabavno in varno igro. Zaradi svojih razvojnih koristi in estetske privlačnosti so te žogice odlična izbira za vsak dom.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.