Plesoči kaktus DanceCacti

Plesoči kaktus DanceCacti

19,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+ let

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 3831125001774 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

Plesoči kaktus DanceCacti

Plesoči kaktus DanceCacti – Ljubki in mehki kaktus pleše v ritmu vesele glasbe.

Ko ga aktivirate bo kaktus zaplesal v ritmu 8-ih različnih melodij, lahko reagira tudi na vaš glas in ponovi vaše besede.

KAKO UPORABLJATI IGRAČO:
1. Odvijte pokrov na predalčku za baterije in vstavite 3 baterije tipa 1,5V AA (niso priložene), privijte pokrov.
2. Pritisnite gumb za vklop, ki je ob predalčku za baterije, da vklopite/izklopite igračo. Sedaj je igrača v stanju pripravljenosti ter lahko reagira tudi na vaš glas in ponovi vaše besede
3. Igračo postavite na ravno in neovirano površino. Ob strani podstavka kaktusa je poseben gumb za zagon melodij. Ko ga aktivirate bo kaktus zaplesal v ritmu 8-ih različnih melodij. Če želite melodijo spremeniti ponovno stisnete gumb za zagon.

VZDRŽEVANJE: Ko se izdelek umaže, ga obrišite s suho mehko krpo. Ne perite, ne belite ali sušite v sušilnem stroju. Izdelka ne likajte ali kemično čistite. Na izdelku ne uporabljajte ostrih gobic ali abrazivnih sredstev.

Zunanji material: poliester

Uvoznik in distributer: Providio, izdelano na Kitajskem


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
Plesoči kaktus DanceCactiOPOZORILO! Ločeno zbiranje odpadnih baterij, akumulatorjev in baterijskih sklopov!
BubbleTop igrača za izdelavo mehurčkovOPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Tekočina in koncentrat za mehurčke nista namenjena pitju. Izogibajte se tudi stiku tekočine z očmi. V primeru stika z očmi takoj izprati pod hladno tekočo vodo. V primeru, da draženje ne preneha ali pa pride do slabosti zaradi zaužitja tekočine, je potrebno takoj poiskati zdravniško pomoč. Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.