Plišasta igrača za spanje Samorog - roza eigrace

Plišasta igrača za spanje Samorog – roza

15,99  z vključenim DDV

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi Šifra: 5905991005421 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

.Plišasta igrača za spanje Samorog – roza

Plišasta igrača za spanje Samorog – roza je več kot le običajna igrača. Je čarobna spremljevalka, ki bo vašemu otroku pomagala vstopiti v čarobni svet spanja. Ta očarljiv roza samorog s svojo roza grivo in bleščečimi zlatimi zvezdami ni le okras sobe, temveč tudi praktično orodje, ki bo pomagalo ustvariti prijetno in sproščujoče vzdušje pred spanjem.

Samorog je opremljen s posebno vrvico, ki omogoča predvajanje nežne in pomirjujoče uspavanke. Ta melodija pomaga otroku umiriti misli, se sprostiti in počasi zaspati v varnem objemu svojega ljubljenega samoroga. Zvok uspavanke je ravno pravšnji, da pomiri vašega malčka pred spanjem, hkrati pa ustvari čarobno vzdušje v otroški sobi, ki spodbuja prijeten in miren spanec.

V kompletu je tudi manjši, a prav tako očarljiv samorog, ki je idealen spalni spremljevalec za vašega otroka. Ta mehak in prisrčen plišasti prijatelj je popoln za objemanje in crkljanje pred spanjem ter bo zagotovo postal nepogrešljiv del vaše otrokove nočne rutine.

Samorog ni le igrača, temveč čarobni pomočnik v dnevnem spalnem režimu vašega otroka. S svojo prisotnostjo in pomirjujočo melodijo pomaga otroku hitreje in globlje zaspati, kar pa pozitivno vpliva na njegovo splošno počutje, koncentracijo in razvoj.

Dimenzije plišastega samoroga so: Velik – 22 cm x 13 cm x 25 cm, Majhen – 10 cm x 6 cm x 7 cm. Embalaža meri 22 cm x 28 cm x 11 cm.

Igrača je CE certificirana in v skladu z visokimi standardi varnosti in kakovosti (EN71), kar zagotavlja brezskrbno igro vašega otroka. Namenjena je otrokom nad 3 leta starosti, ki bodo v njej našli ne le igračo, temveč tudi čaroben vstop v svet sanj. S plišastim samorogom bo spanje postalo še bolj čarobno in prijetno doživetje za vašega malčka.

 


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.

Za vzdrževanje igrače je primerno le ročno pranje.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.