Poganjalec Classic bel

49,99  z vključenim DDV

jamara Logo

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 4042774472306 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

Poganjalec Classic bel

Poganjalec Classic bel. Mali klasični avtomobil znamke JAMARA je popolno vozilo za otroke, stare 12 mesecev in več. Avtomobilček za potiskanje,ki spominja na 30. leta prejšnjega stoletja,  je izdelan z upoštevanjem skrbnosti in vzdržljivosti ter zagotavlja varno in prijetno izkušnjo vožnje za najmlajše.

Nizka višina sedeža prispeva k varnosti, medtem ko podolgovata oblika vozička povečuje stabilnost. Zaradi tega je manj nagnjen k prevračanju nazaj. Snemljiv sedež ni le praktična lastnost, temveč služi tudi kot odlična platforma, na kateri lahko malčki vadijo prve korake pri potiskanju avtomobila, kar spodbuja gibljivost in koordinacijo.

Med poudarjenimi funkcijami je tudi prtljažnik pod sedežem za priročno shranjevanje, ki zagotavlja prostor za majhne zaklade ali igrače. Tihe pnevmatike zagotavljajo gladko in tiho vožnjo ter prispevajo k splošni prijetni izkušnji tako za otroke kot za starše.

Funkcionalnosti, kot je sirena na volanu, dodajo igri interaktivni element.  To otroku omogoča, da vključi svojo domišljijo, medtem ko krmari po okolici. Snemljiv sedež poleg svoje vloge pri vadbi hoje omogoča tudi enostavno vzdrževanje in čiščenje.

Dimenzije malega klasičnega avtomobila (dolžina × širina × višina) so 58 × 27 × 35 cm, kar je idealna velikost za udobno vožnjo in potiskanje majhnih otrok. Z največjo dovoljeno težo 25 kg in višino sedeža 26 cm je ta potisni avto zasnovan tako, da se prilagaja razvojnim stopnjam malčkov.

Sestavljanje malega klasičnega avtomobila je preprosto in traja približno 15 minut, kar omogoča hitro namestitev in takojšnje uživanje. S svojo brezčasno zasnovo, premišljenimi funkcijami in robustno konstrukcijo JAMARA Little Classic Car obljublja neskončne ure zabave in raziskovanja za najmlajše pustolovce.

Proizvajalec: Jamara
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.