Poganjalec VW T-Roc moder eigrace

Poganjalec VW T-Roc moder

99,99  z vključenim DDV

jamara Logo

Razpoložljivost: Ni na zalogi Šifra: 4042774451066 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Poganjalec VW T-Roc moder

Poganjalec VW T-Roc moder – prinaša varno in zabavno izkušnjo vožnje s stabilno in ljubeče oblikovano karoserijo. Nizka višina sedeža, raztegljivi podstavki za noge ter posebej zasnovana zaščita proti prevračanju na zadnjem delu avtomobila zagotavljajo staršem mirnost, otrokom pa varnost in stabilnost med vožnjo.

VW poganjalček ima lahek oprijemljiv volan s sireno, prtljažnik pod sedežem in platišča, vzeta iz originala, kar ga naredi idealno vozilo za najmlajše raziskovalce, ne glede na to, ali so v notranjih prostorih ali na prostem. Ročaj za potiskanje in držalo s funkcijo krmiljenja omogočata udobno potiskanje, hkrati pa zagotavljata varno vožnjo s stranskimi zaščitnimi palicami. Ta poganjalec izstopa iz množice otroških vozil, saj združuje funkcionalnost, varnost in značilen videz priljubljenega avtomobila.

Staršem in otrokom omogoča dobro in varno vožnjo z ročico za potiskanje s tehnologijo krmiljenja, velikimi stranskimi zaščitnimi palicami in raztegljivimi podstavki za noge. Palica za potiskanje in držanje s funkcijo krmiljenja dodaja interaktivno dimenzijo igri, medtem ko se sedež zlahka zloži, omogočajoč prilagodljivo uporabo tudi izven vožnje.

Poudarki, kot so uradna licenca, verodostojen originalni videz, podstavek za noge proti odrivanju, prostor za shranjevanje čevljev pod sedežem, potisna palica z naslonom in stransko zaščitno palico, ter držalo za skodelico, prispevajo k izjemnosti tega otroškega poganjalca. Žarometi dodajo pridih realističnosti.

Funkcije, kot so sirena na volanu, glasba na volanu, odstranljiva palica za potiskanje in držanje, ter raztegljiv naslon za noge, zagotavljajo raznolikost doživetij med vožnjo.

Dimenzije (dolžina × širina × višina) so 84× 40 × 87cm, višina sedeža znaša 28 cm, največja teža uporabnika pa 23 kg. Otroški poganjalček VW T-Roc je primeren za otroke od 6. meseca dalje. Čas sestavljanja je minimalen, zgolj 15 minut, kar omogoča hitro in enostavno pripravo na nepozabne vožnje.

Za delovanje so potrebne botrebne baterije: 2AA (niso vključene).

Proizvajalec: Jamara
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.