Rastar RC Porsche 911 Carrera S črn

Rastar RC Porsche 911 Carrera S črn

54,99  z vključenim DDV

rastar logo

Primerno za starost: 6+ let

Merilo: 1:12

Opis

Rastar RC Porsche 911 Carrera S črn

Rastar RC Porsche 911 Carrera S črn – Sanje o vožnji lepega in športnega avtomobila se zdaj lahko uresničijo. S tem uradno licenciranim luksuznim modelom avtomobila lahko občutek lastništva sanjskega avtomobila prenesete v svojo dnevno sobo. Z voznimi lučmi LED, podrobno izdelano notranjostjo ter odlično reproduciranimi originalnimi podrobnostmi na podvozju in karoseriji, ki so bile z ljubeznijo realizirane, vozila navdušujejo tudi z visoko kakovostjo izdelave. Z ergonomskim daljinskim upravljalnikom držite nadzorno središče v roki, tako kot v pravem dirkalnem avtomobilu, in dosežete hitrosti do 11 km/h. Z enostavnimi ukazi, ki se jih lahko naučite, lahko model naredi točno to, kar želite, da naredi. Tako se odpravite na vožnjo po parketu v otroški sobi in nič ne bo oviralo zabave.

FUNKCIJE
Naprej/nazaj, levo/desno

TEHNIČNI PODATKI
Merilo: 1:12
Dimenzije: 37,70 × 16,30 × 10,50 cm
Barva avta: črna
LED luči spredaj in zadaj
Hitrost: približno 11 km/h
Čas delovanja: približno 60 min

PAKET VSEBUJE
– avto Porsche 911 Carrera S črn (za delovanje potrebujete 5x 1,5V AA baterije, ki niso priložene)
– 2,4GHz oddajnik (za delovanje potrebujete 2x 1,5V AA baterije, ki niso priložene)
– navodila za uporabo

Proizvajalec: Rastar


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

Rastar RC McLaren MCL36 1:12OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3. leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
Rastar RC Porsche 911 GT2 RS Clubsport 25 1:14OPOZORILO! Ločeno zbiranje odpadnih baterij, akumulatorjev in baterijskih sklopov!
Rastar RC Ferrari F1-75 rdečOPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije.Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Rastar RC Ferrari F1-75 rdeč 1:18Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno na Kitajskem.