Revell maketa Airbus A380 eigrace
Revell maketa Airbus A380

Revell maketa Airbus A380

23,99  z vključenim DDV

revell makete

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 4009803038087 Kategorija: Oznake: , , , , , , ,

Opis

Revell maketa Airbus A380

Revell maketa Airbus A380  je izjemen širokotrupni potniški letalski model, ki velja za enega največjih potniških letal na svetu. Ta letalski gigant je sposoben sprejeti veliko število potnikov in ponuja izjemno udobno potovanje na dolgih razdaljah. S prepoznavnim dvojnim palubjem in štirimi motorji omogoča impresivno zmogljivost letenja in veliko potniško zmogljivost. Zasnovan je z namenom zagotavljanja najvišje udobnosti potnikov, hkrati pa omogoča izjemno učinkovitost in zmanjšanje emisij. Airbus A380 je sinonim za luksuz in udobje ter igra ključno vlogo v svetovnem letalskem prometu.

Podrobnosti modela:
Merilo: 1:288
Število delov:48
Dolžina: 25,2cm
Zahtevnost: 3

Težavnostna stopnja: 3 (primerno za starost 10+)

Proizvajalec: Revell

Osnovne barve in pripomočki (niso vključeni, na voljo dodatno):

Set 3eh čopičev/set 6ih čopičev
Lepilo 25g/ 12,5g


Revell je priznani proizvajalec maket in modelov, ki ponuja široko paleto izdelkov za gradnjo in sestavljanje. Njihovi modeli so znani po visoki kakovosti in natančnosti ter pokrivajo številne tematike, vključno z vojaškimi vozili, letali, ladjami, avtomobili in še več. Poleg tega ponujajo različne težavnostne stopnje, kar omogoča gradnjo modelov tako za začetnike kot tudi za bolj izkušene graditelje. Revellove makete so priljubljene med navdušenci nad maketarstvom in omogočajo izjemno realistične prikaze različnih vozil in objektov iz resničnega sveta.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.