Revell maketa Bell UH-D Goodbye Huey

Revell maketa Bell UH-D Goodbye Huey

49,99  z vključenim DDV

revell makete

Razpoložljivost: Ni na zalogi Šifra: 4009803038674 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Revell maketa Bell UH-D Goodbye Huey

Revell maketa Bell UH-D Goodbye Huey  je modernizirana verzija klasičnega helikopterja Bell UH-1 Iroquois, ki je znan tudi kot “Huey”. Ta posodobljen helikopter je bil zasnovan z namenom nadomestitve in posodobitve starejših helikopterjev UH-1 v vojaških flotah. Bell UH-D ohranja nekatere značilnosti in zmogljivosti Hueyja, vendar je opremljen z izboljšanimi sistemi za navigacijo, elektroniko in motorji, kar mu omogoča večjo zmogljivost in varnost. Svoje ime “Goodbye Huey” izpelje iz njegove vloge kot naslednika dolgoletnega Hueyja, ki je služil v različnih vojaških in civilnih vlogah.

Podrobnosti modela:
Merilo: 1:32
Število delov: 102
Dolžina: 40,5cm
Zahtevnost: 5

Težavnostna stopnja: 5 (primerno za starost 13+)

Proizvajalec: Revell

Osnovne barve in pripomočki (niso vključeni, na voljo dodatno):

Set 3eh čopičev/set 6ih čopičev
Lepilo 25g/ 12,5g


Revell je priznani proizvajalec maket in modelov, ki ponuja široko paleto izdelkov za gradnjo in sestavljanje. Njihovi modeli so znani po visoki kakovosti in natančnosti ter pokrivajo številne tematike, vključno z vojaškimi vozili, letali, ladjami, avtomobili in še več. Poleg tega ponujajo različne težavnostne stopnje, kar omogoča gradnjo modelov tako za začetnike kot tudi za bolj izkušene graditelje. Revellove makete so priljubljene med navdušenci nad maketarstvom in omogočajo izjemno realistične prikaze različnih vozil in objektov iz resničnega sveta.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.