Rolly Toys Otroška prikolica rollyKipper II 128815

Rolly Toys prikolica rollyKipper II 128815

48,00  z vključenim DDV

Starost : 2,5 + let

Opis

Rolly Toys prikolica rollyKipper II 128815

Rolly Toys prikolica rollyKipper II 128815 je popolna igrača za otroke, stare od 2,5 do 10 let, ki se radi igrajo na prostem in se želijo počutiti kot pravi gradbeni delavci. Ta enoosna prikolica je razburljiva in funkcionalna igrača, ki buri otroško domišljijo in hkrati spodbuja njihove motorične sposobnosti.

S svojo realistično funkcijo prevračanja rollyKipper II omogoča mladim gradbenikom, da prevažajo pesek, igrače in druge predmete ter jih raztovorijo kot pravi profesionalci. Otroci bodo radi vlekli prikolico za svojim traktorjem s pedali ali drugimi vozili, ob tem pa razvijali pomembne spretnosti, kot sta koordinacija in spretnost. Prikolica rollyKipper II je izdelana iz visokokakovostne in trpežne plastike, ki je kos zahtevni igri na prostem. Enostavno ga je sestaviti in zagotavlja ure in ure zabave na vrtu, igrišču ali celo v peskovniku.

Ta igrača ni le zabavna, temveč je tudi varna in trpežna, da izpolnjuje zahteve aktivnih otrok. Z rollyKipperjem II lahko otroci sprostijo svojo domišljijo in hkrati razvijajo bistvene spretnosti. Ta enoosna prikolica je odlično darilo za mlade graditelje in pustolovce, ki želijo uživati v svobodi igre na prostem. Razveselite svojega otroka in mu omogočite raziskovanje sveta gradbenih vozil z rollyKipper II.

Ključne lastnosti:
  • Priporočena starost: 3 – 10 let
  • Velikost: 56 x 46,5  x 34 cm
  • Teža: 2,4 kg
  • Trpežna kipper prikolica
  • Enoosna prikolica
  • Izdelana iz visokokakovostne in trpežne plastike
  • Velikost pakiranja: 52,5 x 28,5 x 40 cm

Proizvajalec : Rolly Toys, izdelano v Nemčiji


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

Otroški traktor rollyFarmtrac Deutz Agrotron 710348OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
Otroški traktor Farmtrac Premium II SteyrOPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Ne uporabljajte v bližini prometnih cest in vod. Ne uporabljajte na strmem terenu ali na stopnicah. Otroci ne smejo sedeti v priklopnikih. Nošenje zaščitne opreme je nujno.Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.