Rolly Toys oranžna utripajoča luč 409785

Rolly Toys oranžna utripajoča luč 409785

22,00  z vključenim DDV

Rolly toys otroške igrače

Starost : 3 + let

Opis

Rolly Toys oranžna utripajoča luč 409785

Rolly Toys oranžna utripajoča luč 409785 je idealna dodatna oprema za otroška vozila.

Z visoko močjo svetlobe zagotavlja, da je vaš otrok viden tudi v temi in lahko zato varno potuje. Utripajočo lučko preprosto pritrdite na vozilo s pomočjo montažnega podstavka in jo imate vedno na dosegu roke. Za delovanje utripajoče luči so potrebne 3 baterije AAA Micro LR 03, ki pa niso priložene. Utripajoča luč je enostavna za uporabo, zato jo lahko upravljajo tudi otroci. Z oranžno utripajočo lučjo rollyFlashlight lahko povečate varnost svojega otroka v otroškem vozilu in mu hkrati zagotovite kul dodatek. Ne glede na to, ali se igrate na vrtu ali na poti na igrišče, ta utripajoča luč zagotavlja, da je vaš otrok vedno viden.

Ključne lastnosti:
  • Priporočena starost: 3 – 10 let
  • Velikost: 8,5 x 7,5  x 7,5 cm
  • Teža: 0,17 kg
  • Utripajoča luč z montažnim podstavkom
  • Baterije niso priložene
  • 3 baterije AAA Micro LR 03
  • Velikost pakiranja: 20 x 14 x 8,5 cm

Proizvajalec : Rolly Toys, izdelano v Nemčiji


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

Otroški traktor rollyFarmtrac Deutz Agrotron 710348OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
Otroški traktor Farmtrac Premium II SteyrOPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Ne uporabljajte v bližini prometnih cest in vod. Ne uporabljajte na strmem terenu ali na stopnicah. Otroci ne smejo sedeti v priklopnikih. Nošenje zaščitne opreme je nujno.Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.