Schleich Hanini gostujoči konji s psičko Ruby

Schleich Hanini gostujoči konji s psičko Ruby

49,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 5+ let

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi SKU: 4059433574295 Kategorija: Oznake: , , , , , ,

Opis

Schleich Hanini gostujoči konji s psičko Ruby

Schleich Hanini gostujoči konji s psičko Ruby – Hanina prijatelja, kobila appaloosa in njeno žrebičko, obiščeta kmetijo Lakeside in vsi na kmetiji jima pomagajo, da se počutita kot doma! Ta 20-delni komplet igrač vsebuje kobilo Appaloosa in njeno žrebičko, figurico psa Ruby in veliko dodatkov za neomejeno pripovedovanje zgodb na kmetiji Lakeside. Ta komplet se lepo igra tudi z drugimi konjeniškimi igračami, kot sta podeželska hiša in hlev Lakeside.

Na kmetiji Lakeside sta začasno nastanjena dva nova konja! Na obisku je kobila appaloosa z žrebičko, Hana in njena psička Ruby pa jima pomagata, da se počutita dobrodošla. Hana jima da nekaj jabolk za malico, nato pa se odpravita v ograde, da bi spoznala ostale.

Ta 20-delni igralni set iz zbirke Horse Club je avtentično dodelan za ure pripovedovanja zgodb. Snemljiva odeja in povodec pomagata konjem, da se počutijo kot doma, ogrado pa je mogoče konfigurirati na več načinov za neomejeno igro. Vrata se odpirajo in zapirajo, da lahko Appaloosa in njena kobila vstopata v ogrado in iz nje. Rubyjina koča je opremljena s številnimi dodatki – ima celo snemljivo streho, ki omogoča vstop soncu.

Set vsebuje: kobila appaloosa, žrebiček appaloosa, pes Ruby, pasja koča, 4x ograde, vrata, odeja za žrebička, povodec, škatla za sadje, rdeče jabolko, stojalo za hranjenje, vedro, drevesna krošnja, kost, palica, pasja skleda, pasja ovratnica

Velikost: 40 x 30 x 20 cm

Proizvajalec : Schleich GmbH


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.