Sestavljanka Muca 100 delna eigrace

Sestavljanka Muca 100 delna

13,49  z vključenim DDV

puzzle ravensburger

Primerno za starost: 6+

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi Šifra: 4005556108473 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Sestavljanka Muca 100 delna

Sestavljanka Muca 100 delna – uživajte v trenutkih miru in kreativnosti s čudovito 100 delno sestavljanko Ravensburger, ki prikazuje prikupno mucko v cvetličnem loncu, obdano s čudovitimi rožami. Ta sestavljanka je več kot le zabava; je orodje za razvoj ključnih spretnosti in vir neizmernega zadovoljstva.

Ključne lastnosti:

Razvoj spretnosti: Sestavljanke pomagajo razvijati koordinacijo rok in oči, fino motoriko in sposobnosti reševanja problemov s ponavljajočimi se vajami. Med sestavljanjem otroci izboljšujejo svoje kognitivne sposobnosti in hkrati uživajo v igri.

Živahni odtenki in jasne slike: Motiv prikupne mucke v cvetličnem loncu je prikazan v živahnih odtenkih in z jasnimi, ostrimi slikami. To ne le pritegne pozornost, ampak tudi spodbuja otroško domišljijo in ljubezen do narave in živali.

Visoka kakovost: Kot vsi izdelki Ravensburger, tudi ta sestavljanka izstopa po svoji izjemni kakovosti. Deli so natančno izrezani, kar zagotavlja popolno prileganje in prijetno izkušnjo pri sestavljanju. Trpežni materiali zagotavljajo, da se deli ne bodo zlahka poškodovali in jih je mogoče večkrat sestavljati.

Velikost: Končana sestavljanka meri 34 x 23 cm, kar je velikost primerna za otroke in odrasle. Ne glede na to, ali sestavljate sami ali skupaj z družino, bo ta sestavljanka zagotovo poskrbela za ure in ure zabave.

Prikupna mucka: Motiv prikazuje ljubko mucko, ki sedi v cvetličnem loncu, obkrožena z različnimi cvetlicami. Ta čarobna scena prinaša veselje in toplino ter je popoln dodatek k vsaki otroški sobi ali dnevnemu prostoru.

Ravensburgerjeva popolnost: Sestavljanka Ravensburger  je zasnovana tako, da izpolnjuje najvišje standarde kakovosti. Popolno prileganje delov in slikovna kakovost zagotavljata prijetno in sproščujočo izkušnjo.

Sestavljanka Ravensburger – 100 delna, ni le zabavna aktivnost, ampak tudi odlično orodje za razvoj pomembnih veščin pri otrocih. Z natančno izdelavo, čudovitimi barvami in očarljivim motivom bo ta sestavljanka navdušila vse, ki jo bodo sestavljali. Idealno darilo za otroke in odrasle, ki uživajo v sestavljanju in obožujejo živali.

Proizvajalec: Ravensburger AG
Proizvedeno v Nemčiji


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.