Sestavljanka Samorog in Pegasus 2x24 delna eigrace

Sestavljanka Samorog in Pegasus 2×24 delna

11,49  z vključenim DDV

puzzle ravensburger

Primerno za starost: 4+

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi Šifra: 4005556056774 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Sestavljanka Samorog in Pegasus 2×24 delna

Sestavljanka Samorog in Pegasus 2×24 delna – Ujemite mavrico barv in očarljivosti ter navdušite svojega malčka z  edinstvenim kompletom sestavljank “Samorog in Pegasus”!

Ali si vaš otrok želi leteti nad mavrico kot nadobudni Pegaz ali se poditi med cvetlicami kot čudoviti samorog? Z našim čudovitim dvojčkom sestavljank lahko s kančkom domišljije počne oboje! Živahni odtenki in jasne, ostre slike naredijo ta komplet popoln učni pripomoček za otroke pri spoznavanju barv. Trpežni deli zagotavljajo, da jih je mogoče sestavljati znova in znova, kar omogoča dolgotrajno zabavo in učenje.

Ključne Lastnosti

  • Veliki, trpežni deli: Vsaka od teh 24-delnih sestavljank je zasnovana z velikimi, trpežnimi deli, ki so enostavni za držanje majhnih rok. To omogoča veliko ponavljajoče se zabave in hkrati razvoj finih motoričnih spretnosti.
  • Razvoj spretnosti: Sestavljanke pomagajo razvijati koordinacijo rok in oči, fino motoriko in sposobnosti reševanja problemov s ponavljajočimi se vajami.
  • Čarobna zabava: Živahne barve in očarljive slike Pegaza in Samoroga zagotavljajo, da je sestavljanje čarobna izkušnja.
  • Priročna slikovna vodila: Vsaka sestavljanka je opremljena s priročnimi slikovnimi vodili v polni velikosti, kar olajša sestavljanje tako otrokom kot njihovim odraslim pomočnikom.
  • Perfect Age Fit: Ravensburgerjevo merilo Perfect Age Fit zagotavlja, da je ta sestavljanka zabavna in poučna za otroke od 4. leta dalje.
  • Končana Velikost: Približno 26 x 18 cm

O Avtorju

Kayomi Harai, umetnica samoukinja, rojena v Osaki na Japonskem, v svojih slikah polnih domišljije upodablja različne živali, vključno z mačkami, tigri, zmaji in samorogi. Kayomi spretno ujame njihove osebnosti z akvarelom, barvnimi svinčniki, pasteli in digitalno tehniko. Živi v San Joseju v Kaliforniji, njena dela pa so bila razstavljena in licencirana po vsem svetu.

Otroške sestavljanke Ravensburger “Samorog in Pegasus” so popoln način, da otrokom omogočite čarobno in poučno zabavo. S svojimi velikimi, trpežnimi deli, živahnimi barvami in očarljivimi slikami bo ta komplet zagotovo pritegnil pozornost vašega malčka in mu omogočil razvoj ključnih spretnosti skozi igro.

Proizvajalec: Ravensburger AG
Proizvedno v Nemčiji.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.