Sestavljanka Vincent van Gogh Starry Night 1500 delna eigrace

Sestavljanka Vincent van Gogh Starry Night 1500 delna

21,99  z vključenim DDV

puzzle ravensburger

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi Šifra: 4005556162079 Kategorija: Oznake: , , , , , ,

Opis

Sestavljanka Vincent van Gogh Starry Night 1500 delna

Sestavljanka Vincent van Gogh Starry Night 1500 delna – privoščite si umetniško doživetje z  osupljivo 1500 delno sestavljanko, ki prikazuje eno izmed najbolj znanih slik Vincenta van Gogha, “Starry Night”. Ta čudovita sestavljanka ni le izziv za vaše možgane, temveč tudi priložnost, da se potopite v bogat svet barv in gibanja, ki jih je ustvaril eden največjih umetnikov vseh časov.

Ključne Lastnosti:

Izjemna kakovost: Sestavljanka je izdelana iz vrhunskih materialov, kar zagotavlja trpežnost in dolgo življenjsko dobo. Kosi so natančno izrezani, kar omogoča gladko in brezhibno sestavljanje. Ekskluzivni, izjemno debel karton je združen s finim, platneno strukturiranim papirjem, kar ustvarja sliko brez bleščanja in zagotavlja najboljšo možno izkušnjo sestavljanja.

Čarobnost “Starry Night”: “Starry Night” je ena izmed najprepoznavnejših in najbolj priljubljenih slik Vincenta van Gogha. Njene živahne barve in dinamične črte oživijo nočno nebo in ustvarijo občutek gibanja in globine. Sestavljanje te mojstrovine je prava poslastica za ljubitelje umetnosti in sestavljank.

Velikost končane sestavljanke: Ko je sestavljanka dokončana, meri približno 80 x 60 cm. Ta impresivna velikost omogoča, da v celoti občudujete lepoto in podrobnosti slike, ter je popolna za razstavljanje na vidnem mestu v vašem domu.

Razvoj spretnosti: Sestavljanje 1500 delne sestavljanke pomaga razvijati koordinacijo rok in oči, fino motoriko ter sposobnosti reševanja problemov. Prav tako spodbuja vztrajnost in potrpežljivost, kar je odlična mentalna vaja za ljudi vseh starosti.

Popolno Darilo: Sestavljanka Vincent van Gogh “Starry Night” je idealno darilo za ljubitelje umetnosti, sestavljank in vse, ki cenijo lepoto in kompleksnost klasičnih umetniških del. Popolna je za posebne priložnosti, kot so rojstni dnevi, prazniki ali preprosto kot presenečenje za nekoga posebnega.

Sestavljanka Vincent van Gogh “Starry Night” – 1500 delna je več kot le sestavljanka; je umetniška izkušnja, ki prinaša čarobnost in lepoto ene izmed največjih mojstrovin vseh časov v vaš dom. S svojo vrhunsko kakovostjo, natančnimi izrezi in osupljivim končnim rezultatom bo ta sestavljanka zagotovo postala cenjen kos v vaši zbirki. Pripravite se na ure in ure sproščujočega in izzivalnega sestavljanja, ki vas bo popeljalo v sanjski svet Vincenta van Gogha.

Proizvajalec: Ravensburger AG
Proizvedeno v Nemčiji.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.