Smart Games karte Mimiq Kmetija

Smart Games karte Mimiq Kmetija

10,99  z vključenim DDV

Primerno za starost 4l+, tudi za odrasle, za 2-6 igralcev.

Približen čas igranja 15 minut.

Opis

Smart Games karte Mimiq Kmetija

Smart Games karte Mimiq Kmetija – Serija “MiMiQ” podjetja Smartgames je sestavljena iz zabavnih izobraževalnih imitacijskih iger za vso družino, ki so kot nalašč za zabave! Njihov cilj je, da igralci sestavijo komplete 4 enakih kart. S posnemanjem prikazanih kart lahko od nasprotnikov zahtevajo karte.

V tej različici morajo posnemati smešne obraze živali. Če v roki nimajo zahtevane karte, morajo preprosto iztegniti jezik! Zmaga igralec, ki ima na koncu igre največ kompletov!

Igra posnemanja je več kot le zabavna. Pomaga razvijati otrokovo mišljenje in sposobnost reševanja problemov ter krepi komunikacijske spretnosti. Otroku omogoča, da preizkusi nešteto novih vlog in vidi svet drugače, hkrati pa razvija svojo domišljijo.

Preživite kakovosten čas z družino in hkrati preizkusite svoj spomin s to odlično igro v potovalnem paketu, ki ga lahko imate vedno s seboj!

Primerno za starost 4l+, tudi za odrasle, za 2-6 igralcev.

Približen čas igranja 15 minut.

Proizvajalec: Smart Games


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.