SMOBY kuhinja Bon Appetit eigrace

SMOBY kuhinja Bon Appetit

64,99  z vključenim DDV

Primerno za starost : 3+

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi Šifra: 3032163108245 Kategorija: Oznake: , , , , , , ,

Opis

SMOBY kuhinja Bon Appetit

SMOBY kuhinja Bon Appetit – Popeljite svoje otroke v svet kulinaričnih avantur z našo čudovito otroško kuhinjo, ki je zasnovana za male šefice in šefe, da se zabavajo in učijo skozi igro. Ta čarobna kuhinja ponuja vse, kar potrebujete za ustvarjanje nepozabnih kuharskih trenutkov.

Lastnosti in Komponente

Kuhalni Del: Otroška kuhinja je opremljena z realistično zasnovanim kuhalnim delom, ki vključuje kuhalno ploščo in pečico. Vaši mali kuharski mojstri lahko simulirajo kuhanje svojih najljubših jedi in pečejo v pečici, kar spodbuja kreativnost in učenje skozi igro.

Hladilnik: Kuhinjski set vključuje tudi hladilnik, kjer lahko otroci shranjujejo svoje “sestavine” in končne jedi. Hladilnik je oblikovan z realističnimi detajli, kar dodaja še več zabave pri igri.

Kavomat: Da bi bilo doživetje še bolj realistično, je v kuhinjo vgrajen tudi kavomat. Otroci lahko “pripravijo” kavo za svoje lutke ali prijatelje, kar dodaja dodatno dimenzijo interaktivne igre.

Komplet Pripomočkov: Kuhinja vključuje bogat komplet 23 različnih pripomočkov, kot so krožniki, pribor, lonci, ponve in drugi kuhinjski pripomočki. Ti dodatki omogočajo otrokom, da se popolnoma potopijo v igro in razvijajo svoje fine motorične spretnosti ter domišljijo.

Dimenzije

  • Višina: 96 cm
  • Dolžina: 52 cm
  • Globina: 32 cm

Naša otroška kuhinja je idealno darilo za vsakega otroka, ki uživa v igri vlog in raziskovanju kulinaričnega sveta. Z realistično zasnovo in kakovostnimi materiali bo ta kuhinjski set zagotovo postal osrednji del vsake otroške sobe ali igralnega kotička. Omogočite svojim otrokom ure in ure zabave ter učenja z našo izjemno otroško kuhinjo!

Proizvajalec: Simba, Smoby
Proizvedeno v Franciji.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.