SMOBY Kuhinja Tefal Studio eigrace

SMOBY Kuhinja Tefal Studio

84,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi Šifra: 3032163110569 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

SMOBY Kuhinja Tefal Studio

SMOBY Kuhinja Tefal Studio – Otroška kuhinja Tefal Studio od Smoby združuje domišljijsko igro vlog z realističnimi funkcijami, kar omogoča nepozabno kuharsko izkušnjo za male gurmane. Ta čudovita kuhinja, dostopna z vseh strani, ponuja obilo prostora za kuhanje in peko, kar zagotavlja ure in ure zabave.

Lastnosti in Komponente

Kuhalni Del: Otroška kuhinja Tefal Studio je opremljena s štedilnikom s keramično ploščo in napo, kar omogoča malim kuharjem, da simulirajo pravo kuhanje. Vgrajena pečica in hladilnik dopolnjujeta kuhinjski set, ki je zasnovan tako, da omogoča celovito kulinarično izkušnjo.

Pomivalno Korito: Kuhinja vključuje pomivalno korito s pipo, kar omogoča otrokom, da se naučijo osnovnih kuharskih opravil, kot je pomivanje posode. Poleg tega številni shranjevalni prostori nudijo dovolj prostora za pospravljanje posode in igrač hrane.

Čarobni Pripomočki: Kuhinja je opremljena z edinstvenimi čarobnimi pripomočki, ki še dodatno popestrijo igro. Meso in riba imata dve različni strani – surovo in pečeno. Tudi čarobni makaroni so pripravljeni za kuhanje, kar otrokom omogoča, da se igrajo kuharske mojstre.

Elektronski Zvoki: Vgrajeni elektronski zvočni modul na kuhalni plošči zagotavlja realistično izkušnjo s pravimi zvoki kuhanja, kar dodatno spodbuja domišljijo in ustvarjalnost.

Napredna Oprema: Kuhinjo zaokrožujeta aparat za sodo z zvokom in aparat za espresso s kavnimi tablicami, kar omogoča otrokom, da pripravljajo pijače za svoje goste.

Priloženi Pripomočki: Komplet vsebuje 27 različnih pripomočkov, vključno s krožniki, priborom, lonci in ponvami, kar omogoča otrokom, da se popolnoma potopijo v igro in razvijajo svoje kuharske spretnosti.

Dimenzije

  • Dolžina: 48 cm
  • Širina: 46.5 cm
  • Višina: 100 cm

Otroška kuhinja Tefal Studio od Smoby je popolna izbira za otroke, ki obožujejo igro vlog in raziskovanje sveta kuhanja. S številnimi realistično zasnovanimi funkcijami in bogatim kompletom pripomočkov bo ta kuhinjski set zagotovo navdušil vsakega malega kuharja in postal osrednji del njihove igre.

Primerno za otroke od 3. leta starosti.
Potrebujete 2x LR03/AAA bateriji (nista priloženi).

Proizvajalec: Simba, Smoby


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.