Snežne sani na poteg - več barv

Snežne sani na poteg – več barv

6,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+ let

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 5905991007135 Kategorija: Oznake: , , , , , ,

Opis

Snežne sani na poteg – več barv

Snežne sani na poteg – več barv – Svet zimskih pustolovščin z našim motornim sani v merilu 1:34! Ta model je skrbno izdelan iz visokokakovostnih kovinskih in plastičnih materialov, kar zagotavlja njegovo vzdržljivost in natančnost. Njegova podrobna zasnova posnema pravi motorni sani, zato je zabava še bolj realistična in fascinantna.

Snežne sani imajo prilagodljive sprednje drsnike, ki zagotavljajo stabilnost med vožnjo. Poleg tega zvočni učinki, ki posnemajo delovanje motorja, poskrbijo, da se otroci na zimskih cestah počutijo kot pravi vozniki. Svetlobni učinki ter vklop prednjih in zadnjih luči povečajo realističnost igre, kar omogoča vožnjo tudi v temnih razmerah.

Zaradi pogona na poteg se snežne sani premikajo enostavno in učinkovito, kar omogoča dinamično in razburljivo zabavo. Zahvaljujoč temu vozilu lahko otroci prevzamejo vlogo drznega voznika, raziskujejo zimsko pokrajino ter razvijajo svojo domišljijo in ročne spretnosti.

Naj vaš malček doživi veselje zimske vožnje zahvaljujoč našemu snežnemu skuterju – to je nepozabna pustolovščina, ki bo poskrbela za veliko veselja in čustev.

Dimenzije snežnih sani: 16,5 cm x 7 cm x 6,5 cm

Ima certifikat CE in je skladna s standardom EN71. Namenjen je otrokom, starejšim od 3 let. Baterije so vključene.

OPOZORILO: artikel je na voljo v treh barvah. V opombe pri zaključku naročila lahko vpišete želeno barvo, drugače bo izbrana naključno. Cena velja za 1 kos.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.