Solido Volkswagen Beetle 1303 zelen 1 18 eigrace

Solido Volkswagen Beetle 1303 zelen 1:18

52,99  z vključenim DDV

Solido 2019 Autumn Edition Catalogue • DiecastSociety.com

Primerno za starost: 8+

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 3663506023231 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Solido Volkswagen Beetle 1303 zelen 1:18

Solido Volkswagen Beetle 1303 zelen 1:18 – to posebno serijo avtomobilskih modelov, ki temelji na legendarnem modelu 1303, smo ustvarili v čast izjemnemu svetovnemu prvenstvu v nogometu leta 1974 v Nemčiji. Navdihnjena z duhom tega zgodovinskega dogodka, je bila serija izdelana kot omejena izdaja, sestavljena iz zgolj 300 modelov, ki so na voljo v štirih različnih barvnih variantah: rumena, oranžna, rdeča in zelena. Slika, ki jo vidite, prikazuje prav model v zeleni barvi.

Vsak model je izdelan v merilu 1:18, kar omogoča natančen prikaz detajlov in izjemno realistično izkušnjo. Poleg tega imajo ti edinstveni modeli še dodatno funkcionalnost, saj se sprednja vrata elegantno odpirajo, razkrivajoč notranjost avtomobila v vsej svoji slavi.

Za ljubitelje avtomobilizma in zgodovine nogometa je ta serija prava paša za oči, saj združuje izjemno obrtniško delo, zgodovinski pomen ter estetsko privlačen dizajn. Vsak model predstavlja spoštovanje do tistega nepozabnega leta 1974, ko je nogometna strast preplavila svet, hkrati pa ponuja priložnost za lastništvo izjemnega kosa avtomobilske umetnosti.

Proizvajalec: Solido
Poreklo: Bangladeš


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.