SpyraGO Vodna pištola - modra eigrace

SpyraGO Vodna pištola – modra

65,99  z vključenim DDV

SPYRA™ | experience the world´s strongest water blasters

Primerno za starost: 8+

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 4260747380308 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

SpyraGO Vodna pištola – modra

SpyraGO Vodna pištola – modra je ultimativno vodno orožje, ki prinaša zabavo in vznemirjenje v igro vodnih bitk. Zasnovan za otroke starejše od 8 let, je enostaven za uporabo, a obenem zmogljiv in pripravljen na vsako pustolovščino.

Z edinstveno tehnologijo Spyra Single Shot, lahko natančno ciljate in izstreljujete tarče, brez nepotrebnega razprševanja vode. S svojo lahkotno zasnovo tehtajočo le 1,1kg (1,6 kg ko je popolnoma naložen), je SpyraGO idealen za otroke vseh velikosti. Ne glede na to, ali ste majhen otrok ali mladi raziskovalec, vam SpyraGO omogoča, da se svobodno gibate in uživate v igri.

Poleg tega SpyraGO ponuja čist rezervoar, ki vam omogoča enostavno polnjenje vode. S prozornimi okenci rezervoarja se izognete neprijetnim presenečenjem nepričakovano praznega rezervoarja med igro.

Tehnične lastnosti vključujejo:

  • Učinkovit domet streljanja do 8 metrov, kar vam omogoča, da dosežete svoje tarče tudi na daljavo.
  • Hitrost streljanja 120 eksplozij na minuto zagotavlja, da lahko hitro in učinkovito obvladujete svoje nasprotnike.
  • Kapaciteta rezervoarja za 75 lažjih posameznih strelov, kar vam omogoča daljši čas igranja brez prekinitev.
  • Hitro polnjenje preko USB-C kabla v samo 120 minutah.
  • Baterija, ki zdrži več kot 9000 eksplozij, preden je potrebno ponovno polnjenje, zagotavlja, da ste vedno pripravljeni na naslednji spopad.
  • dolžina: 54 cm
  • prostornina: 450ml

Poleg tega vključena dostava zagotavlja, da vaš SpyraGO varno prispe v vaše roke. V paketu boste našli integrirano baterijo, izvijač in kabel za polnjenje, tako da ste takoj pripravljeni na akcijo. Velikost paketa je 580 mm x 200 mm x 75 mm, s težo 2,5 kg, kar vam omogoča preprosto prenašanje in shranjevanje vašega najnovejšega vodnega orožja.

Proizvajalec: Spyra
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. To je močna vodna pištola – ne merite v obraz ali oči. Uporabljajte samo čisto (sladko) vodo. Ne izopostavljajte vročini ali ognju. Ne odpirajte ali prilagajajte vodne pištole SpyraGO.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.