SpyraLX Vodna pištola - modra eigrace

SpyraLX Vodna pištola – modra

79,99  z vključenim DDV

SPYRA™ | experience the world´s strongest water blasters

Primerno za starost: 14+

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 4260747380018 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

SpyraLX Vodna pištola – modra

SpyraLX Vodna pištola – modra – natančno ciljanje na razdalji do 9 metrov postane mogoče z uporabo vodne pištole SpyraLX™. S svojim izjemnim dometom omogoča zanesljivo dosego tarč.

Enostavno in hitro polnjenje omogoča, da ponovno napolnite svojo napravo SpyraLX™ v samo nekaj sekundah. Ali še hitreje, če v to vložite nekaj mišic. Z napravo SPYRA boste pred ponovnim polnjenjem dobili 18 močnih posameznih curkov vode. S 18 močnimi posameznimi curki vode, je vodna pištola SpyraLX™ idealna izbira za tiste, ki si želijo neprekinjene akcije brez pogostega polnjenja. Spremljanje stanja napolnjenosti naprave SpyraLX™ je enostavno, saj vam omogoča, da vedno veste, ali imate dovolj vode za naslednjo polnitev. S tem zagotavlja brezskrbno izkušnjo in preprečuje nepričakovano prekinitev akcije.

SpyraLX™ je ročni SpyraBlaster, ki je opremljen z značilno tehnologijo SpyraBlast in konstantnim pritiskom vode. Brez baterije, a vedno pripravljen za uporabo, je ta naprava vaša zvesta spremljevalka pri spontanih pustolovščinah in vodnih bitkah. SpyraLX™ je ročni SpyraBlaster.

Ne glede na to, ali se znajdete na območju bazena ali na divjem potoku, SpyraLX™ vedno ohranja svojo moč in učinkovitost. Z močnimi posameznimi curki vode, ki ne povzročajo bolečine, ampak še vedno omogočajo občutek zadetka, je zabava zagotovljena, ne da bi morali preveč skrbeti za morebitne neprijetnosti.

Z 18 močnimi posameznimi streli na rezervoarju, SpyraLX™ ponuja neprekosljivo izkušnjo vodnih bitk, ki bo navdušila tako otroke kot odrasle.

Proizvajalec: Spyra
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. To je močna vodna pištola – ne merite v obraz ali oči. Uporabljajte samo čisto (sladko) vodo. Ne izopostavljajte vročini ali ognju. Ne odpirajte ali prilagajajte vodne pištole SpyraGO.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.