Steffi Love punčka z avtom

Steffi Love punčka z avtom

26,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+ let

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 4006592086589 Kategorija: Oznake: , , , , , , , , ,

Opis

Steffi Love punčka z avtom

Steffi Love punčka z avtom – Potovanje v stilu s Steffi Love in njenim rožnatim avtomobilom za plažo!

Pripravite se na neskončne poletne dogodivščine s čudovito punčko Steffi Love in njenim rožnatim avtomobilom za plažo! Ta igralni set je odličen način, da spodbudite otrokovo domišljijo in se podate na razburljive pobege na plažo.

Elegantna Steffi – Steffi Love je v svoji čudoviti cvetlični obleki in turkiznih petah oblečena tako, da naredi vtis. Zaradi njenega modnega smisla ji bo zavidala celotna plaža, vaš otrok pa se ne bo mogel načuditi njenemu modnemu videzu.

Pripravljeni za plažo – Rožnato vozilo za plažo je najboljši pripomoček za dan zabave na soncu. S svojo živo rožnato barvo in odprto obliko je kot nalašč za križarjenje ob obali, zbiranje školjk in ustvarjanje nepozabnih spominov.

Velikost punčke: 29 cm
Velikost avtomobila: 30 cm

Sprostite neskončne možnosti domišljije s Steffi Love in njenim rožnatim avtomobilom za plažo. Ne glede na to, ali gre za piknik na plaži, peščeno dirko ali preprosto sončenje, pustolovščina se začne s Steffi ob vaši strani!

Proizvajalec: Simba


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.