Ticket to ride Europe družabna igra

Ticket to ride Europe družabna igra

42,99  z vključenim DDV

Rezultat iskanja slik za days of wonder logo

Starost: 8+

Za 2 – 5 igralcev

Čas igranja cca 45 minut

Razpoložljivost: Ni na zalogi Šifra: 824968299029 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Ticket to ride Europe družabna igra

Ticket to ride Europe družabna igra je igra, ki te z vlakom popelje na pustolovščino po Evropi. Obiskali boste vsa glavna mesta Evrope na prehodu stoletja. Zasnovana je po originalni igri Ticket to Ride in v vsem ostaja elegantno preprosta. Naučite se jo lahko v nekaj minutah, privlačna pa je tako družinam kot izkušenim igralcem družabnih iger.

Ticket to Ride Europe, ki spada v serijo iger Ticket to Ride, ponuja nov zemljevid, pa tudi nekaj igralnih elementov. Če želite graditi tunele, morate plačati več kart. Prevozi zahtevajo karte lokomotive, na postajah pa lahko žrtvujete nekaj svojih točk, da se priključite na tire, ki jih je zgradil vaš nasprotnik. Igra vsebuje tudi večje karte in figure z železniško postajo.

Ticket to Ride Europe je nov produkt v seriji najbolj prodajane dogodivščine z vlaki. Igralci vlečejo karte z različnimi vrstami vagonov, s pomočjo katerih zasedejo proge, gradijo železniške postaje in speljejo svojo pot čez predore in na trajektih na morju. Naučiti se jo je mogoče v 5 minutah, za igranje pa je privlačna tako družinam kot tudi izkušenejšim igralcem.

Družabna igra je bila večkrat nominirana, pa tudi nagrajena. Dobila je madžarsko nagrado Hungarian Board Game Award Special Prize Winner, Årets Spill Best Family Game Winner in International Gamers Awards – General Strategy.

Škatla vsebuje samostojno igro, zato za igranje ne potrebujete originalne Spiel des Jahres zmagovalne igre Ticket to Ride.

Set vsebuje:

  • igralna plošča z zemljevidom Evrope in železniških poti,
  • 240 figuric barvnih vagonov,
  • 110 kart z vagoni,
  • 15 figuric železniških postaj,
  • 5 žetonov za označevanje točk,
  • pravila igre,
  • slovenska izdaja

Igra je primerna za otroke od 8. leta starosti, za 2 do 5 igralcev. Čas igranja je med 30 in 60 minut.

Igrače

Proizvajalec:

Days of Wonder
c/o Asmodee North America
1995 West County Road B2
Roseville MN 55113
USA

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Ticket to ride Europe družabna igra”