Warhammer 40k Chaos Space Marines: Forgefiend eigrace
Warhammer 40k Chaos Space Marines: Forgefiend miniatura
Warhammer 40k Chaos Space Marines: Forgefiend miniatura 1
Warhammer 40k Chaos Space Marines: Forgefiend miniatura stran
Warhammer 40k Chaos Space Marines: Forgefiend podrobnosti
Warhammer 40k Chaos Space Marines: Forgefiend orožje
Warhammer 40k Chaos Space Marines: Forgefiend vsebina
Warhammer 40k Chaos Space Marines: Forgefiend vsebina 2

Warhammer 40k Chaos Space Marines: Forgefiend

64,99  z vključenim DDV

Primerno za 12 let+

Opis

Warhammer 40k Chaos Space Marines: Forgefiend

Warhammer 40k Chaos Space Marines: Forgefiend – Pripeljite kaos na bojišče s smrtonosnim Forgefiendom, ultimativnim orožjem kaosa za vojsko Chaos Space Marines. Ta grozljiv stroj smrti je simbol strahu in uničenja, ki ga Chaos Space Marines vnašajo med svoje sovražnike.

Forgefiend ni le vizualno impresiven model, ampak je tudi izjemno taktično orodje na bojišču. Opremljen je s široko paleto smrtonosnih orožij, vključno s topovi Ectoplasma in Hades Autocannoni, ki lahko povzročijo uničujoče škode tako na bližnji kot tudi na daljši razdalji. Njegova sposobnost, da se prilagodi različnim situacijam na bojišču, ga dela nepogrešljivega zaveznika vsakega poveljnika kaosa.

Možnost personalizacije: Vsak Forgefiend model je zasnovan tako, da omogoča dodatno personalizacijo in prilagoditev. Sestavite ga v eni izmed več različic, ki najbolje ustreza vaši taktični strategiji, ali pa ga dodatno prilagodite s konverzijami in dodatno opremo, da izrazite vaš edinstven slog bojevanja.

Paket vključuje podrobna navodila za sestavljanje, ki vam omogočajo, da hitro in enostavno postavite Forgefiend na bojišče. Poleg tega vam priložene slike in barvne sheme nudijo navdih za barvanje, da lahko ustvarite edinstven videz svojega Forgefienda, ki se bo odlično vklopil v vašo vojsko Chaos Space Marines.

Miniature so dobavljene nepobarvane in jih je treba sestaviti – priporočamo uporabo lepila za plastiko Citadel in barv Citadel Colour.

Proizvajalec: Games Workshop Limited, proizvedeno v Veliki Britaniji


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelek je proizveden v Veliki Britaniji.