Warhammer 40k Drukhari: Scourges eigrace
Warhammer 40k Drukhari: Scourges miniature
Warhammer 40k Drukhari: Scourges miniatura
Warhammer 40k Drukhari: Scourges miniatura 1
Warhammer 40k Drukhari: Scourges miniatura 2
Warhammer 40k Drukhari: Scourges miniatura 3
Warhammer 40k Drukhari: Scourges miniatura vsebina
Warhammer 40k Drukhari: Scourges vsebina 1

Warhammer 40k Drukhari: Scourges

29,99  z vključenim DDV

Primerno za 12 let+

Opis

Warhammer 40k Drukhari: Scourges

Warhammer 40k Drukhari: Scourges – Ponesite svojo vojsko Drukhari na naslednjo raven z Drukhari: Scourges. Ti smrtonosni bojevniki iz temnih kotičkov vesolja prinašajo strah in uničenje s svojih mogočnih kril. Scourges so elitni strelci, specializirani za hitro gibanje in napade z velike višine, kar jih naredi izjemno dragocene na bojišču.

Lastnosti:

  • Zmogljivost: Scourges so oboroženi z različnimi smrtonosnimi orožji, kot so splinter cannons, haywire blasters in heat lances, kar jim omogoča, da iz zraka sejejo smrt in uničenje.
  • Prilagodljivost: Modeli vključujejo številne možnosti za prilagoditev, vključno z različnimi konfiguracijami orožja in poz, kar omogoča ustvarjanje edinstvene enote, prilagojene vašim potrebam.
  • Detajli: Modeli so bogato detajlirani, z elegantnimi krili in oklepi, ki odražajo temno in prefinjeno estetiko Drukhari.
  • Sestavljanje: Enostavno sestavljanje z možnostjo prilagoditve za izkušene modelarje in igralce.

V vesolju Warhammer 40,000 so Drukhari poznani po svoji krutosti in prefinjenosti. Scourges so med najbolj smrtonosnimi in okrutnimi vojaki v arzenalu Drukhari. Ti elitni strelci letijo visoko nad bojiščem s svojimi močno okrepljenimi krili, od koder sejejo smrt in uničenje med svoje sovražnike. Njihova sposobnost hitrega premikanja in napada z velikih višin jih naredi nepremagljive v mnogih situacijah, prinašajoč teror in obup v vrste nasprotnikov.

Miniature so dobavljene nepobarvane in jih je treba sestaviti – priporočamo uporabo lepila za plastiko Citadel in barv Citadel Colour.

Proizvajalec: Games Workshop Limited, proizvedeno v Veliki Britaniji


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelek je proizveden v Veliki Britaniji.