Warhammer 40k T'au Empire: Riptide Battlesuit eigrace
Warhammer 40k T'au Empire: Riptide Battlesuit miniatura
Warhammer 40k T'au Empire: Riptide Battlesuit miniatura 1
Warhammer 40k T'au Empire: Riptide Battlesuit podrobnosti
Warhammer 40k T'au Empire: Riptide Battlesuit oblika
Warhammer 40k T'au Empire: Riptide Battlesuit vsebina
Warhammer 40k T'au Empire: Riptide Battlesuit model

Warhammer 40k T’au Empire: Riptide Battlesuit

90,99  z vključenim DDV

Primerno za 12 let+

Opis

Warhammer 40k T’au Empire: Riptide Battlesuit

Warhammer 40k T’au Empire: Riptide Battlesuit – Prinesite tehnološko premoč in ognjeno moč T’au Empire na bojišče z impresivnim T’au Empire: Riptide Battlesuit. Ta veličastni model predstavlja vrhunec tehnološkega napredka T’au, zasnovan za dominacijo na bojišču s svojo izjemno močjo, vzdržljivostjo in prilagodljivostjo.

Lastnosti:

  • Zmogljivost: Riptide Battlesuit je opremljen z izjemno močnim orožjem, kot sta Heavy Burst Cannon in Ion Accelerator, kar omogoča uničenje sovražnikov na dolge razdalje.
  • Prilagodljivost: Model vključuje številne možnosti za prilagoditev, vključno z različnimi konfiguracijami orožja in opreme, kar omogoča optimalno taktiko glede na sovražnika.
  • Detajli: Model je bogato detajliran s tehnološkimi in futurističnimi elementi, ki poudarjajo napreden dizajn T’au Empire.
  • Sestavljanje: Enostavno sestavljanje z možnostjo prilagoditve za izkušene modelarje in igralce.

V vesolju Warhammer 40,000 je T’au Empire znano po svoji tehnološki superiornosti in strateški briljantnosti. Riptide Battlesuit je vrhunec njihovega inženiringa, zasnovan za podporo na bojišču z izjemno močjo in prilagodljivostjo. Ti mogočnimi obleki so ključni elementi v bitkah, ki prinašajo uničenje sovražnikom in ščitijo svoje zaveznike z napredno oborožitvijo in robustnim oklepom.

Miniature so dobavljene nepobarvane in jih je treba sestaviti – priporočamo uporabo lepila za plastiko Citadel in barv Citadel Colour.

Proizvajalec: Games Workshop Limited, proizvedeno v Veliki Britaniji


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

Warhammer 40k T'au Empire: Riptide BattlesuitOPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelek je proizveden v Veliki Britaniji.