Warhammer 40k Tyranids: Gargoyles eigrace
Warhammer 40k Tyranids: Gargoyles miniature
Warhammer 40k Tyranids: Gargoyles miniatura
Warhammer 40k Tyranids: Gargoyles podrobnosti
Warhammer 40k Tyranids: Gargoyles vsebina
Warhammer 40k Tyranids: Gargoyles vsebina 2
Warhammer 40k Tyranids: Gargoyles vsebina 3

Warhammer 40k Tyranids: Gargoyles

35,99  z vključenim DDV

Primerno za 12 let+

Opis

Warhammer 40k Tyranids: Gargoyles

Warhammer 40k Tyranids: Gargoyles – Gargoyles so hitre in smrtonosne leteče enote v arzenalu Tyranidov, zasnovane za hitro napadanje in preplavljanje sovražnikovih enot iz zraka. Ti krilati grozljivci se spuščajo z neba v neštetih množicah, oboroženi z biološkim orožjem, ki lahko uničuje sovražnike z uničujočo učinkovitostjo. Gargoyles so ključne enote za vsakega poveljnika Tyranidov, ki želi pridobiti zračno premoč in razširiti svojo grozo po bojišču.

Vsebina kompleta:

  • Večdelni plastični komplet: Komplet vsebuje vse potrebne komponente za sestavo desetih Gargoyle modelov. Vsaka komponenta je natančno izdelana, da odraža groteskno lepoto in smrtonosno naravo teh letečih zveri.
  • Orožje in oprema: Gargoyles so opremljeni s Fleshborers, biološkimi puškami, ki izstreljujejo smrtonosne parazite, sposobne prebiti sovražnikovo obrambo.
  • Ikonične Tyranid oznake: Modeli vključujejo značilne simbole in detajle Tyranidov, kot so hitinaste plošče, ostre kremplje in krila, kar poudarja njihovo nezemeljsko naravo.
  • Podstavki: Deset okroglih podstavkov in prozorne leteče palice, ki zagotavljajo stabilnost in omogočajo dinamične poze vaših modelov.

Gargoyles so zasnovani za hitre napade in preplavljanje sovražnikovih linij. Njihova sposobnost letenja jim omogoča, da hitro dosežejo ključne točke na bojišču, napadejo ranljive enote in se hitro umaknejo iz nevarnosti. Fleshborers omogočajo smrtonosne napade na srednje razdalje, medtem ko njihova hitinasta oklepna zaščita zagotavlja, da preživijo tudi v najbolj silovitih spopadih. Gargoyles so idealni za odvračanje sovražnikovih enot, prekinjanje komunikacij in podpiranje drugih enot Tyranidov s svojimi hitrimi in uničujočimi napadi.

Miniature so dobavljene nepobarvane in jih je treba sestaviti – priporočamo uporabo lepila za plastiko Citadel in barv Citadel Colour.

Proizvajalec: Games Workshop Limited, proizvedeno v Veliki Britaniji


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelek je proizveden v Veliki Britaniji.