Opis

Warhammer 4k Necrons: Ghost Ark

Warhammer 4k Necrons: Ghost Ark – Popeljite svojo vojsko Necronov v svet prihodnosti s spektakularno Ghost Ark! Ta impresiven model ne služi le kot transportno vozilo, ampak je tudi ključen element v strategiji vsakega poveljnika Necronov.

Ghost Ark je estetsko dovršen model, ki prikazuje brezčasno tehnologijo starodavnih Necronov. Njegov futuristični dizajn in podrobna izdelava navdušujeta tako zbiratelje kot igralce. Natančno oblikovani detajli, vključno z elegantnimi krili, starodavnimi runami in okostnjakom podobnimi strukturami, pričarajo resničen občutek strahu in spoštovanja.

Ghost Ark ni zgolj vizualni dragulj, ampak tudi strateško močno orodje. Model je zasnovan tako, da lahko prevažate do 10 Necron bojevnikov, ki so pripravljeni na takojšen napad, ko prispejo na bojišče. Poleg tega je Ghost Ark opremljen z zmogljivimi Gauss Flayerji, ki sovražnikom povzročajo uničujočo škodo.

Paket vključuje tudi opcije za sestavo modela kot Doomsday Ark, kar vam omogoča prilagoditev vozila glede na vaše taktične potrebe. Vsak model je skrbno oblikovan in vsebuje številne prilagodljive dele, ki vam omogočajo personalizacijo glede na vaš okus in stil igre.

Paket vključuje podrobna navodila, ki korak za korakom vodijo skozi postopek sestavljanja, kar omogoča tudi manj izkušenim modelarjem, da brez težav ustvarijo ta čudovit model. Poleg tega gladka površina omogoča enostavno barvanje, kar vam omogoča, da Ghost Ark prilagodite svojim estetskim zahtevam.

Miniature so dobavljene nepobarvane in jih je treba sestaviti – priporočamo uporabo lepila za plastiko Citadel in barv Citadel Colour.

Proizvajalec: Games Workshop Limited, proizvedeno v Veliki Britaniji


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelek je proizveden v Veliki Britaniji.