Warhammer First Strike Začetni set

Warhammer First Strike Začetni set

Warhammer First Strike Začetni set

33,99 

Primerno za 12+ let.

Primerno za 2 ali več igralca.

Šifra: 5011921086214 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Warhammer First Strike Začetni set

Warhammer First Strike Začetni set je idealni prvi nakup za vse tiste, ki bi se radi pridružili svetu Warhammer 40,000. Občutite vznemerljivost sestavljanja miniatur, barvanja in igranja. V setu First Strike je vse kar potrebujete za začetek novega hobija.

Set vsebuje:

-predstavitev seta in knjigico z navodili

-ravnilo za merjenje distance

-6 igralnih kock

-kontejnerski del terena

-dvostranska podlaga za bojevanje

-15 miniatur:

– 3x Space Marine Primaris Intercessors. Ti so oblečeni v oklep Mk X, ter oboroženi s puško in granatami. Narednik ne nosi čelade in ga prepoznamo po obriti glavi.

-3x Space Marine Primaris Reivers. Tudi ti so oblečeni v oklep Mk X. Nosijo težke vijačne pištole in bojna rezila. Prepoznati jih je po zloveščem motivu lobanje na čeladah, kjer je načelnik opremljen z obrazno ploščo na polovici lobanje.

-3x Death Guard Plauge Marines. Vsak izmed njih gnezdi in izbruhne iz svojega oklepa  zaradi korupcije boga kuge Nurgla. Njihov prvak ima plazemsko pištolo, gnil nož in močne pesti.

-6x Death Guard Poxwalkers. Ti so preklete žrtve kuge, ki so bili transformirani v živa orožja. Vsak izmed njih je oborožen z improviziranim orožjem. Kladiva, verige, palice z žeblji, jeklene cevi.. uporabijo vse kar jim pade pod roke.

 

Proizvajalec: Games Workshop

Willow Road, Nottingham, NG7 2WS, UK

Igrače

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Warhammer First Strike Začetni set”

You've just added this product to the cart: