Warhammer Underworlds Nightvault – Thundriks profiteers

Warhammer Underworlds Nightvault - Thundriks profiteers

Warhammer Underworlds Nightvault – Thundriks profiteers

22,99 

Primerno za 12 let+

Primerno za 2 igralca.

Opis

Warhammer Underworlds Nightvault – Thundriks profiteers

Warhammer Underworlds Nightvault – Thundriks profiteers razširitveni set vam omogoča, da razširite svojo osnovno Warhammer Underworlds Beastgrave igro. Nabor ˝push-fit˝ modelov iz barvne plestike vam omogoča da svoje dodatne bojevnike pripravite za bitko v le nekaj minutah. Njihove bojne kartice vam pa omogočajo da jim lažje sledite v igri. Z 29. priloženimi posebnimi karticami boste lahko uredili edinstveno taktiko bojevanja, vključno s cilji, nadgraditvami in načrti. 31 univerzalnih kartic vam pa omogoča prilagajanje vašega že nastalega ˝decka˝.

Bjorgen Thundrik in njegova ekipa Skyfarerjev niso prvi izmed reda Kharadron Overlords, ki iščejo Shadspire. Šepetane govorice o zakladih Katophranov so dosegle številna nebesna pristanišča, toda vsaka odposlana odprava se je vrnila praznih rok, ali se pa sploh ni vrnila. Thundrik se je s svojo trdo posatko odločil da doseže tisto česar nobenemu še ni uspelo!

Set vsebuje:

-5 push fit Thundriks profiteers miniatur

-5 bojevniških kartic, katere predstavljajo vsakega bojevnika v igri (Bjorgen Thundrik, Dead-Eye Lund, Enrik Ironhail, Garodd Alensen, Khazgan Drakkskewer)

-60 edinstvenih kartic s katerimi lahko nadgradite vaše bojevnike ali si zagotovite nove taktike v igri Beastgrawe (9 objektiviv, 10 nadgradenj, 10 ploskev, 11 univerzalnih objektivov, 10 univerzalnih nadgradenj, 10 univerzalnih ploskev in urokov.

Proizvajalec: Games Workshop

Willow Road, Nottingham, NG7 2WS, UK

Igrače

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Warhammer Underworlds Nightvault – Thundriks profiteers”

You've just added this product to the cart: