Warhammer Underworlds Nightvault – Yltharis Guardians

Warhammer Underworlds Nightvault - Yltharis Guardians

Warhammer Underworlds Nightvault – Yltharis Guardians

22,99 

Primerno za 12 let+

Primerno za 2 igralca.

Opis

Warhammer Underworlds Nightvault – Yltharis Guardians

Warhammer Underworlds Nightvault – Yltharis Guardians razširitveni set vam omogoča, da razširite svojo osnovno Warhammer Underworlds Beastgrave igro. Nabor ˝push-fit˝ modelov iz barvne plestike vam omogoča da svoje dodatne bojevnike pripravite za bitko v le nekaj minutah. Njihove bojne kartice vam pa omogočajo da jim lažje sledite v igri. Z 29. priloženimi posebnimi karticami boste lahko uredili edinstveno taktiko bojevanja, vključno s cilji, nadgraditvami in načrti. 31 univerzalnih kartic vam pa omogoča prilagajanje vašega že nastalega ˝decka˝.

S prihodom nekroksa se je življenska magija Alarielle izmaknila skozi razpoke v realnost Shadespirea. Nekaj ujetih, iz klana Sylvaneth je tako prišlo še enkrat več na površje, kjer so se Ylthari in njeni služabniki prebudili prvi. Prepojeni z bogato energijo in jezo iščejo izgubljene duše svojih prednikov!

Set vsebuje:

-4 push fit Yltharis Guardians miniatur

-4 bojevniške kartice, katere predstavljajo vsakega bojevnika v igri (Ylthari, Ahnslaine – Revenant Archer, Gallanghann of the Glade, Skhathael)

-60 edinstvenih kartic s katerimi lahko nadgradite vaše bojevnike ali si zagotovite nove taktike v igri Beastgrawe (9 objektiviv, 10 nadgradenj, 10 ploskev, 11 univerzalnih objektivov, 10 univerzalnih nadgradenj, 10 univerzalnih ploskev in urokov.

Proizvajalec: Games Workshop

Willow Road, Nottingham, NG7 2WS, UK

Igrače

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Warhammer Underworlds Nightvault – Yltharis Guardians”

You've just added this product to the cart: