Warhammer Underworlds – The Grymwatch

Warhammer Underworlds - The Grymwatch

Warhammer Underworlds – The Grymwatch

26,99 

Primerno za 12 let+

Primerno za 2 igralca.

Opis

Warhammer Underworlds – The Grymwatch

Warhammer Underworlds – The Grymwatch razširitveni set vam omogoča, da razširite svojo osnovno Warhammer Underworlds Beastgrave igro. Nabor ˝push-fit˝ modelov iz barvne plestike vam omogoča da svoje dodatne bojevnike pripravite za bitko v le nekaj minutah. Njihove bojne kartice vam pa omogočajo da jim lažje sledite v igri. Z 32. priloženimi posebnimi karticami boste lahko uredili edinstveno taktiko bojevanja, vključno s cilji, nadgraditvami in načrti. 27 univerzalnih kartic vam pa omogoča prilagajanje vašega že nastalega ˝decka˝.

Grymwatch so prišli iz razstreljenega in porušenega kraljestva iz daljnjega severa. Prišli so v veri da premagajo pošastno bitje, za katerega vrjamejo da se skriva v srcu Beastgravea. Da ti plemeniti lovci najdejo svoj pošastni plen, se prebijajo skozi vsak tunel.

Set vsebuje:

-7 push fit Grymwatch miniatur

-7 bojevniških kartic, katere predstavljajo vsakega bojevnika v igri (Duke Crakmarrow, Dukes Harrieres, Gristlewel – Greatsword, Master Talon, Nights Herald, Royal Butcher, Valreek the Tracker)

-59 edinstvenih kartic s katerimi lahko nadgradite vaše bojevnike ali si zagotovite nove taktike v igri Beastgrawe (12 objektiviv, 10 nadgradenj, 10 ploskev, 9 univerzalnih objektivov, 9 univerzalnih nadgradenj, 9 univerzalnih ploskev in urokov.

Proizvajalec: Games Workshop

Willow Road, Nottingham, NG7 2WS, UK

Igrače

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Warhammer Underworlds – The Grymwatch”

You've just added this product to the cart: