Košarka je športna disciplina, ki jo igrajo dva nasprotna moštva, ki si prizadevata doseči čim več košev s ciljem žoge v nasprotnikov koš. Ta šport je razširjen po vsem svetu in je znan po svoji dinamiki, spretnostih ter taktičnih vidikih.

Poleg košev je ključna tudi oprema, kot so table. Table v kategoriji Exit Toys so zasnovane posebej za domače igrišče ali dvorišče. Izdelane so iz trpežnih materialov, ki lahko prenesejo udarce žoge in vremenske razmere.

Znamka Exit Toys je znana po svoji kakovostni opremi za domačo uporabo. Njihovi izdelki so enostavni za montažo in omogočajo dolgotrajno uporabo brez večjega vzdrževanja. S tem omogočajo ljubiteljem košarke, da uživajo v igri kar doma.

V kategoriji Košarka lahko najdete različne vrste košev za košarko in table znamke Exit Toys, ki so namenjeni različnim potrebam in okoljem. Pri izbiri opreme je pomembno upoštevati prostor, na katerem bo oprema nameščena, ter kakovost izdelave, ki bo zagotovila varno in prijetno izkušnjo igranja košarke.

Filter
  • EXIT Comet prenosna tabla za košarko

    365,00  z vključenim DDV
  • EXIT Galaxy Dunk tabla za košarko

    370,00  z vključenim DDV
  • EXIT Galaxy tabla za košarko

    354,00  z vključenim DDV