Balinčki 7x2 veliki z ročajem eigrace

Balinčki 7×2 veliki z ročajem

26,99  z vključenim DDV

Razpoložljivost: Ni na zalogi Šifra: 978020137963 Kategorija: Oznaki: ,

Opis

Balinčki 7×2 veliki z ročajem

Balinčki 7×2 veliki z ročajem je zabavna igra za igralce vseh starosti. Igra se lahko na asfaltnih, peščenih ali travnatih površinah, prav tako je primerna za zaprte prostore oz.dvorane.

V kompletu je 12 velikih ploščkov in 2 mala ploščka. Ploščki so izdelani iz prave gume.

Prvo igro začne igralec, ki je prevzel mali plošček in temu ploščku približa veliki plošček. Nasprotni igralec oz.par poskuša svoj plošček približati še bližje. Igra temelji na načelu, da želijo igralci čimbolj približati ploščke malemu ploščku in seveda tisti igralec oz. par, ki ima bližje vsaj en plošček zmaga igro. Vsak približan plošček je vreden 1 točko. V seštevku enega kroga igre se štejejo vsi ploščki igralca (para), ki so bližje malemu ploščku od nasprotnikovih ploščkov. Vsak naslednji krog igre mali plošček meče zmagovalec prejšnje igre.

Zmagovalec je tisti (par),ki prvi doseže 13 točk oziroma lahko igro še popestrimo, da igramo na 2 točki končne razlike (nadaljujemo z igro). Tako igra postane še bolj napeta.

V vsaki naslednji novi igri mali plošček prevzame poraženec prejšnje igre.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.