-13%
Rolly Toys Bager John Deere otroški poganjalec 421022

Otroški poganjalec rollyDigger John Deere 421022

Original price was: 79,99 €.Current price is: 69,99 €. z vključenim DDV

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 69,99 .

Starost od 3 do 5 let.

Opis

Otroški poganjalec rollyDigger John Deere 421022

Otroški poganjalec rollyDigger John Deere 421022 je visokokakovostni plastični bager, zasnovan posebej za otroke, stare od 3 do 5 let. S to popolnoma funkcionalno igračo lahko mali gradbeniki ustvarjajo svoja gradbišča in pustijo domišljiji prosto pot.

Bager ima impresivno funkcijo vrtenja za 360°, ki otrokom omogoča premikanje nakladalne roke v vse smeri. Tako lahko zlahka poberejo pesek, kamenje ali druge materiale in jih prepeljejo na drugo lokacijo. Posebna posebnost rollyDiggerja John Deere je samodejno zaklepanje nakladalne roke. Ko je material pobran, se roka samodejno zaklene in tako zagotovi varen prevoz. To otrokom omogoča realistično igralno izkušnjo in spodbuja njihove motorične sposobnosti.

Bager je izdelan iz trpežne plastike, zato je še posebej vzdržljiv. Vzdrži intenzivno igro in se lahko uporablja tako v zaprtih prostorih kot na prostem. Zaradi živahnih barv in pristnega dizajna je rollyDigger John Deere prava paša za oči. Z rollyDigger John Deere lahko otroci sprostijo svojo ustvarjalnost in skozi igro izboljšajo svoje motorične sposobnosti. V peskovniku, na vrtu ali v igralnici – ta bager zagotavlja ure zabave in malim graditeljem omogoča velike pustolovščine.

Ključne lastnosti:
  • Priporočena starost: 3 – 5 let
  • Velikost: 102 x 43 x 74 cm
  • Teža: 4,1 kg
  • Popolnoma funkcionalen plastični kopač
  • Obrača se za 360°
  • Samodejno zaklepanje nakladalne roke
  • Velikost pakiranja: 47 x 41,5 x 32 cm

Proizvajalec : Rolly Toys, izdelano v Nemčiji


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

Otroški traktor rollyFarmtrac Deutz Agrotron 710348OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
Otroški traktor Farmtrac Premium II SteyrOPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Ne uporabljajte v bližini prometnih cest in vod. Ne uporabljajte na strmem terenu ali na stopnicah. Nošenje zaščitne opreme je nujno.Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.