Koš za košarko
Koš za košarko Simba

Koš za košarko Simba

14,99  z vključenim DDV

Otroške igrače Simba

Starost : 3 +
Velikost koša : premier 23 cm
Mrežica in žoga sta priložena.
Montira se na vrata.

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi SKU: 4006592706753 Kategoriji: , Oznaki: ,

Opis

Koš za košarko Simba

Koš za košarko Simba – Z zabavnim in razburljivim košarkarskim kompletom za otroke, ki je primeren za starost 3 let in več, se bo vaš mali športnik podal v svet košarke kar v udobju domačega okolja. Ta košarkarski koš, zasnovan posebej za najmlajše, navdušuje z realistično premier velikostjo koša, ki meri 23 cm, kar omogoča otrokom, da se počutijo kot pravi košarkarski zvezdniki.

Z igračo je priložena mrežica in žoga, kar omogoča otrokom takojšnjo pripravljenost za igro. Mrežica dodatno oživi izkušnjo, saj se bodo otroci zabavali ob poslušanju zvokev, ki jih ustvarja žoga, ko zadene v mrežo. Igrača se enostavno montira na vrata, brez potrebe po dodatnem orodju ali zapletenih postopkih, kar olajša uporabo in omogoča hitro postavitev, kjerkoli si otrok zaželi igrati.

S tem košarkarskim kompletom bodo otroci razvijali motorične sposobnosti, koordinacijo in ravnotežje, hkrati pa se bodo učili osnov košarke, kot so metanje, ciljanje in sodelovanje. Z obilo zabave in aktivnosti bo ta igrača zagotovo postala nepogrešljiv del otroškega vsakdana, spodbujajoč otrokovo gibanje in zdrav življenjski slog. Košarkarski komplet za otroke je odlična izbira za popestritev prostega časa ter spodbujanje otrokovega interesa za šport in aktivno igro.

Proizvajalec in uvoznik v EU:

SIMBA


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.